Waarom POL als leverancier

  • Het grootste assortiment in de markt
  • Deskundig advies over maatwerkoplossingen
  • Snelle levering door ruime voorraad en eigen transport
  • Alles in één hand; advies, productie, transport en plaatsing
  • Meer dan 50 jaar geldt bij ons familiebedrijf: afspraak = afspraak!

Volg ons

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over POL en ons assortiment? Meldt u dan aan voor onze e-mail nieuwsbrief!

Verzend

Bebakeningswagen voor gemeente Vught

26 maart 2019

Het assortiment tijdelijk afzetmateriaal van POL Heteren bv is zeer breed en diep. Voor iedere situatie leveren wij een geschikte oplossing. Is er geen standaard oplossing? Dan denken we mee in maatwerk. Een voorbeeld. Als je als buitendienst van een gemeente of als aannemer veel tijdelijk onderhoudswerk hebt binnen de bebouwde kom, begint en eindigt zo’n werk altijd met het aanbrengen/verwijderen van het benodigde afzetmateriaal.

CROW-publicatie Werk in Uitvoering


Wat is er dan handiger om een complete set materiaal bij je te hebben die ook nog volledig voldoet aan de specificaties zoals omschreven in de CROW-publicaties voor Werk in Uitvoering? Netjes opgeborgen op een aanhanger. Met borden voor de vooraankondiging en met hekken en verkeerskegels om het werkgebied mee af te zetten. Alles op zijn eigen plek. Makkelijk te pakken en makkelijk terug te plaatsen. Het afzetmateriaal inclusief retroreflecterende folie gaat veel langer mee doordat het vrij en gefixeerd op de bebakeningswagen zit. En in één oogopslag is duidelijk of de wagen compleet is.Bebakeningswagen met actieraamwerk

De bebakeningswagen die we onlangs aan de gemeente Vught hebben geleverd,
biedt ook plek aan een actieraamwerk. Doordat we alle componenten zelf vervaardigen, kunnen logo’s eenvoudig meegeprint worden. Dit waarborgt de herleidbaarheid van de materialen en is natuurlijk ook goede PR. We bedankten de gemeente Vught voor de mooie opdracht. Ook veel kortstondige afzetwerkzaamheden? Informeer naar de mogelijkheden van bebakeningswagens!