Waarom POL als leverancier

  • Het grootste assortiment in de markt
  • Deskundig advies over maatwerkoplossingen
  • Snelle levering door ruime voorraad en eigen transport
  • Alles in één hand; advies, productie, transport en plaatsing
  • Meer dan 50 jaar geldt bij ons familiebedrijf: afspraak = afspraak!

Volg ons

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over POL en ons assortiment? Meldt u dan aan voor onze e-mail nieuwsbrief!

Verzend

Bebakeningswagens op maat

7 december 2017 De
De afgelopen maanden hebben we een aantal mooie bebakeningswagens uitgeleverd aan gemeenten en aannemers. Een bebakeningswagen is een aanhanger waarop afzetmateriaal praktisch meegenomen kan worden.

Veilig werken langs de weg

Alle borden, palen, grondpotten, afzethekken, baakvoeten en kegels die nodig zijn om een veilige afzetting volgens CROW-eisen te realiseren zijn direct voor handen. Het geïntegreerde rek zorgt voor schadevrije opslag en transport. Hieronder staan twee voorbeelden van recente bebakeningswagens voor gemeente Staphorst en Bergen.Afzethekken met verkeersborden D02 en F05

Op de aanhangwagen van gemeente Staphorst kunnen moeiteloos 10 aluminium afzethekken worden meegenomen. Dit 'Afzethek - vaste uitvoering - met buispaalhouders' is praktisch in gebruik. Stabiel, licht en eenvoudig te voorzien van de verkeersborden model F05, F06 en D02, die in ruime aantallen op de bebakeningswagen aanwezig zijn. Daarnaast biedt de aanhanger plaats aan kegels en is er voldoende ruimte om andere materialen mee te nemen voor de klus.Bebakeningswagen met scharnierend actieraamwerk
Veilig afzetten conform CROW 96A/96B

Deze eigenbouw platbodemkar biedt ruimte aan al het benodigde afzetmateriaal waarmee veilig langs de weg kan worden gewerkt volgens de eisen uit CROW publicatie 96A/96B.

De inventarislijst van deze afzetwagen bestaat onder meer uit:
- scharnierend actieraamwerk met alternerende lampen
- POLgard kunststof afzethekken met draaipoot en buispaal koppelstuk
- verkeersborden met afgekorte buispaal (passend op de POLgards)
- verkeersborden gemonteerd op buispaal met klos
- baakvoeten voor het makkelijk neerzetten van de verkeersborden
- baakvoetverplaatser
- verkeerskegels 75 cm - reflectieklasse II

Als de bebakeningswagen niet in gebruik is, dient het actieraamwerk ingeklapt te zijn. Hierdoor ontstaat er geen verwarring. De accu voor de alternerende LED-lampen van het actieraamwerk is netjes weggewerkt in een robuuste aluminium kist. Deze biedt tevens ruimte aan de oplaadapparatuur.

Ook behoefte aan een actiewagen of bebakeningswagen die op maat kan worden ingericht en uitgerust? POL Heteren is maatwerkspecialist op gebied van actie- en bebakeningswagen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor gedegen advies of een scherpe aanbieding.