Waarom POL als leverancier

  • Het grootste assortiment in de markt
  • Deskundig advies over maatwerkoplossingen
  • Snelle levering door ruime voorraad en eigen transport
  • Alles in één hand; advies, productie, transport en plaatsing
  • Meer dan 50 jaar geldt bij ons familiebedrijf: afspraak = afspraak!

Volg ons

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over POL en ons assortiment? Meldt u dan aan voor onze e-mail nieuwsbrief!

Verzend

Data snelheidsdisplays in de cloud

9 november 2021

Onze snelheidsdisplays bewijzen al vele jaren hun nut. Belangrijk bij de bewustwording van de gereden snelheid voor weggebruikers. Maar ook een waardevolle bron van informatie waarop verkeerskundigen hun beleid kunnen baseren.

De ontwikkeling van onze snelheidsdisplays gaat continu door. De laatste grote upgrade is dat de data van de snelheidsdisplays via de cloud toegankelijk is gemaakt. Het online platform ViaCloud communiceert via de geïntegreerde SIM-kaart met de snelheidsdisplay en slaat de gegevens veilig op. De actuele maar ook de historische meetlocaties worden op een kaart weergegeven. Dit geldt voor alle aan uw account gekoppelde snelheidsdisplays. De meetgegevens zijn eenvoudig vanachter uw PC te analyseren of te downloaden. Ook real-time verkeersbewegingen zijn te volgen.

Daarnaast is beheer verder vereenvoudigd. De instellingen van een snelheidsdisplay kunnen online gewijzigd worden en is de accustatus te zien. De cloud functionaliteit is beschikbaar voor snelheidsdisplays uit de V3000 serie Mini, Vario, Compact en Plus.

ViaCloud verder uitgelegd

ViaCloud is een online platform waarbij u wereldwijd toegang heeft tot al uw POL V3000 snelheidsdisplays.

Binnen de ViaCloud omgeving kunt u de exacte locaties zien waar de displays hangen, de meetgegevens bekijken of downloaden in Excel formaat en zelfs real-time alle verkeersbewegingen volgen.

Viacloud is beschikbaar in combinatie met:
• POL V3000 MINI
• POL V3000 VARIO
• POL V3000 COMPACT
• POL V3000 PLUS

De displays worden voorzien van een geconfigureerde simkaart. Wij melden de displays in de ViaCloud omgeving aan. U ontvangt vervolgens een email met een link om uw account te activeren en een wachtwoord aan te maken.

Binnen uw organisatie kunt u meerdere gebruikers toegang verlenen en eventueel rechten toewijzen voor het gebruik
van ViaCloud.

ViaCloud: verkeersbewegingen en locaties in beeld

Er kunnen één of meerdere locaties aangemaakt worden waar apparaten aan gekoppeld worden.Een overzicht van alle locaties wordt in de kaartweergave getoond. Per locatie kunt u de meetgegevens evaluerenU kunt alle meetgegevens bekijken of de gegevens van een bepaalde periode door de start- en eindtijd aan te geven.

Via de optie ‘realtime modus’ stuurt het apparaat de verkeersbewegingen direct naar ViaCloud. Deze optie dient alleen ter controle of ter demonstratie gebruikt te worden.In de ViaCloud omgeving kunt u direct instellingen en parameters aanpassen.

Ook teksten en symbolen kunnen in de ViaCloud omgeving aangepast worden. Er is een bibliotheek met symbolen die gebruikt kunnen worden. Via de online editor kunt u ook uw eigen symbolen samenstellen.Zodra een snelheidsdisplay aan een locatie is toegewezen, worden de meetgegevens voor deze locatie in ViaCloud opgeslagen.

Diverse berekeningen en analyses zijn direct in ViaCloud te bekijken of als Een overzicht van alle locaties wordt in Excel rapport te exporteren.  We demonstreren u graag de gebruiksvriendelijke nieuwe functies van onze cloud snelheidskasten. Uiteraard behoort inruil tot de mogelijkheden. Maak dus snel een afspraak.