Waarom POL als leverancier

  • Het grootste assortiment in de markt
  • Deskundig advies over maatwerkoplossingen
  • Snelle levering door ruime voorraad en eigen transport
  • Alles in één hand; advies, productie, transport en plaatsing
  • Meer dan 50 jaar geldt bij ons familiebedrijf: afspraak = afspraak!

Volg ons

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over POL en ons assortiment? Meldt u dan aan voor onze e-mail nieuwsbrief!

Verzend

Elektrische voertuigen vragen om energiezuinige signalering

29 januari 2019

Steeds vaker kiezen gemeenten maar ook (recreatie)bedrijven voor elektrische voertuigen. Of het nu gaat om beheer, afvalinzameling of handhaving, er is tegenwoordig een passend elektrisch alternatief. De voordelen zijn natuurlijk enorm. Schoon, dus goed voor het milieu, stil, goedkoop in gebruik, enz.

Om elektrische werkvoertuigen veilig te kunnen inzetten, verkopen we goedgekeurde, energiezuinige LED signalering. Denk daarbij aan aerodynamische LED-lichtbalken en compacte LED-inbouwflitsers. Ook onze actieraamwerken zijn uitgerust met energiezuinige LED-verlichting.De grillflitser UltraTech06 is slecht 16 mm hoog en is makkelijk te monteren dankzij de handige geïntegreerde bevestigingsbeugeltjes. De 6 amberkleurige LED's van deze platte grillflitsers hebben een felle uitstraling maar een laag verbruik. Uiteraard R65 klasse 1 goedgekeurd.Bovenop het dak is een Spartan SB1 LED-dakset gemonteerd. Deze 110 cm lange dakset is slechts 6 cm hoog. De dakset heeft dus een lage luchtweerstand, mede dankzij de afgeronde hoeken. Met een verbruik van circa 2,5 Ah is dit type zeer flitsbalk zuinig. De MegaFlash Spartan daksets zijn verkrijgbaar in 6 verschillende lengtes en in vele uitvoeringen.Op de achterzijde van dit elektrische werkvoertuig is een elektrisch scharnierend actieraamwerk gemonteerd. Dit raamwerk is voorzien van een zogenaamd bordenboek. Er kunnen verschillende verkeersborden worden getoond, afhankelijk van waar de verkeerssituatie om vraagt.Advies nodig over goede voertuigsignalering, energiezuinige LED-daksets of grilleflitser? Meer weten over de verschillende (maatwerk) actieraamwerken die POL Heteren bv in eigen beheer maakt? Onze afdeling verkoop helpt u graag verder!