Waarom POL als leverancier

  • Het grootste assortiment in de markt
  • Deskundig advies over maatwerkoplossingen
  • Snelle levering door ruime voorraad en eigen transport
  • Alles in één hand; advies, productie, transport en plaatsing
  • Meer dan 50 jaar geldt bij ons familiebedrijf: afspraak = afspraak!

Volg ons

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over POL en ons assortiment? Meldt u dan aan voor onze e-mail nieuwsbrief!

Verzend

Fietsbewegwijzering Texel

22 april 2020


Goede fietsbewegwijzering begint bij een grondige inventarisatie

Het was altijd al erg prettig fietsen op prachtig Texel, maar om u nog beter van dienst te zijn heeft de gemeente Texel geïnvesteerd in vernieuwing en uitbreiding van haar fietsbewegwijzering. Na een uitgebreide inventarisatie van EM bewegwijzering, een hierin gespecialiseerd adviesbureau, is het bewegwijzeringsplan opgesteld. Na goedkeuring is de bewegwijzering door ons in productie genomen.Bewegwijzering plaatsen? Onze Servicedienst wegbeheer voert vakkundig uw plannen uit!

Er is door Texel gekozen voor de traditionele ‘paddenstoel’. Waar handwegwijzers stonden zijn nieuwe paddenstoelen geplaatst. Waar wel al paddenstoelen stonden, zijn de betonnen body’s voorzien van nieuwe polyester kappen. De plaatsings- en vervangingswerkzaamheden zijn uitgevoerd door onze Servicedienst wegbeheer. Voor een zo kort mogelijke projectduur hebben onze medewerkers enkele nachten op het gastvrije eiland verbleven.Fietsbewegwijzering middels paddenstoelen

Het voordeel van gebruik van paddenstoelen voor wandel- en fietsroutes is ze dat het landschap waarin ze staan nauwelijks verstoren. Daarnaast is de herkenbaarheid voor publiek groot. Ook zijn ze makkelijk in onderhoud. De betonnen body kan vele decennia mee en de polyester kappen kunnen eenvoudig vervangen worden als dat nodig is.Ook aan de slag met uw fiets- of wandelbewegwijzering? POL Heteren bv kan u van inventarisatie tot uitvoering volledig ontzorgen. Vraag naar de mogelijkheden bij onze afdeling verkoop.
Werk in uitvoering. Waar de bestaande betonnen sokkels niet meer gebruikt konden worden of nog niet aanwezig waren, zijn er nieuwe houders voor de kappen van de paddenstoelen geplaatst door onze Servicedienst wegbeheer.