Opbouw signalering (dakset, grillflitsers) voor  voertuig transportbegeleiding

POL Heteren is importeur van kwalitatief hoogwaardige signalering van gerenommerde merken zoals Juluen, Redtronic (MegaFlash), Golight en Ideatec. Daarnaast leveren we producten van vele merken uit Engeland, Amerika en het verre oosten. Voor iedere opdracht in voertuigsignalering kunt u dus bij ons terecht.

Ook beschikken we over een goed uitgeruste eigen werkplaats waar onze vakbekwame medewerkers op- en inbouwwerkzaamheden verrichten en waar wij reparaties uitvoeren.

Op verzoek van een transportbegeleider hebben wij recent een dakset Legion Ultra opgebouwd op deze aansprekenden Mercedes ML. De dakzet heeft een ingebouwde traffic advisor functie (voor looplicht naar links en rechts) en werkverlichting. 

De grill is voorzien van slanke UltraTech grillflitsers. Eén setje UltraTech grillflitsers volstaat al. Maar met drie sets valt dit voertuig extreem goed op. Ook de bediening en de voorzieningen voor communicatie zijn ingebouwd.

Op zoek naar daksets, grillflitsers, inbouw- en dakflitsers, werklampen, zoeklampen, interieurverlichting, autoverlichting of omvormers? Bij POL bent u aan het juiste adres! Neem contact op met onze afdeling verkoop!