Waarom POL als leverancier

  • Het grootste assortiment in de markt
  • Deskundig advies over maatwerkoplossingen
  • Snelle levering door ruime voorraad en eigen transport
  • Alles in één hand; advies, productie, transport en plaatsing
  • Meer dan 50 jaar geldt bij ons familiebedrijf: afspraak = afspraak!

Volg ons

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over POL en ons assortiment? Meldt u dan aan voor onze e-mail nieuwsbrief!

Verzend

Kombordportalen Bodegraven-Reeuwijk

28 november 2017


Kombordportalen een gemeentelijk visitekaartje

Wist u dat de eerste kombordportalen 25 jaar geleden door ons zijn bedacht en gemaakt? Inmiddels zijn ze niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Een visitekaartje aan het begin van de bebouwde kom. Veelvuldig in de media te zien. Een duidelijk baken voor het reduceren van snelheid. En natuurlijk een warm welkom namens de gemeente aan haar bezoekers. In gemeente Bodegraven-Reeuwijk zijn meerdere kernen voorzien van fraaie nieuwe kombordportalen. In de frisse uitstraling komt de eigen huisstijl mooi terug. De kombordportalen zijn door ons geproduceerd en onze Servicedienst Wegbeheer heeft ze op locatie geplaatst.
 


Soorten aluminium kombordportalen 

Standaard is er keuze uit zes typen portalen, die allen zijn samengesteld uit gepoedercoate aluminium profielen. Er zijn drie vaste profielen leverbaar:
- RB 60 rond
- RB 80 vierkant
- RB 90 rond

Er zijn ook drie openklapbare profielen leverbaar:
- IND 80 vierkant
- IND 90 rond
- IND 100 ellips

Voordelen van openklapbare aluminium profielen

De kombord-, zone-, of reclameportalen, die zijn samengesteld uit openklapbare profielen, bieden aanzienlijke voordelen. Deze portalen zijn het minst vandalismegevoelig en bieden de mogelijkheid om, bij eventuele mutaties of beschadigingen, panelen snel en eenvoudig uit te wisselen.

Bij de openklapbare profielen wordt voor de panelen plaatmateriaal van 15 mm dikte toegepast. Bij de vaste profielen is de dikte van het plaatmateriaal 5 mm. De standaard leverbare kleuren van de profielen zijn wit, geel, zwart en blauw. Op verzoek zijn ook andere kleuren leverbaar.
Kombordportalen als moderne poort

De attentiewaarde van gemeentegrensborden en zoneborden, die in portalen zijn geïntegreerd, is aanzienlijk hoger dan bij plaatsing van losse borden op flespalen. De portaalborden vallen niet alleen beter op, maar er wordt tevens een grotere stabiliteit verkregen. Door de portalen aan beide zijden van de weg te plaatsen wordt het effect van een soort poort bereikt.

Welkomborden bestellen? 

Er zijn ondertussen veel namen voor hetzelfde bord dat op een gemeentegrens wordt geplaatst. We komen welkombord, kombord of kombordportaal tegen. Uw komborden of reclame-uiting aanpassen of vernieuwen? Wij adviseren u graag!