Waarom POL als leverancier

  • Het grootste assortiment in de markt
  • Deskundig advies over maatwerkoplossingen
  • Snelle levering door ruime voorraad en eigen transport
  • Alles in één hand; advies, productie, transport en plaatsing
  • Meer dan 50 jaar geldt bij ons familiebedrijf: afspraak = afspraak!

Volg ons

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over POL en ons assortiment? Meldt u dan aan voor onze e-mail nieuwsbrief!

Verzend

Nieuw in ons assortiment: Julie© wegmeubilair voor een veilige schoolomgeving

19 februari 2019

Al jarenlang is Julie© dé standaard als het gaat om het visueel markeren van schoolzones. Sinds begin 2019 is het Julie© pakket toegevoegd aan ons assortiment. Met robuust vormgegeven verkeerselementen zoals accentpalen, anti-parkeerpalen en beugels wordt de schoolomgeving extra geaccentueerd. Het gebruik van opvallende kleuren in combinatie met reflecterende banden zorgt voor een hoge attentiewaarde.

Herkenbare schoolzones

Het creëren van herkenbare schoolzones verhoogt de bewustwording van de weggebruiker en stimuleert deze om het rijgedrag en snelheid aan te passen. Daarnaast vormt Julie© straatmeubilair een veilige barrière tussen straat en stoep. Tot slot zijn de Julie producten uitermate geschikt om het parkeer- en afzetgedrag in betere banen te leiden, wat bijdraagt aan een veilige en overzichtelijke situatie rondom de ingang van de school.

Waarom Julie© straatmeubilair

De filosofie achter het Julie© assortiment kort uit de doeken gedaan. Het kleurrijke Julie© straatmeubilair geeft betekenis aan de schoolzone. Fris en opvallend straatmeubilair trekt de aandacht van de bestuurders, vinden ook verkeersspecialisten. Het accentueert de schoolomgeving. Een omgeving waar verantwoordelijk gereden moet worden en waar kinderen veilig zijn.Soorten straatmeubilair die bijdragen aan een veilige schoolomgeving

Het Julie© assortiment is vervaardigd uit eerste klas materiaal met als resultaat ijzersterk straatmeubilair dat tegen een stootje kan en jaren meegaat. De stalen componenten zijn thermisch verzinkt en worden daarna voorzien van een 3-laags poedercoating. Tenslotte wordt de Julie© assortiment afgewerkt met een transparante laklaag zodat deze UV- en weerbestendig is. Hieronder een overzicht van de verschillende onderdelen uit het Julie© straatmeubilair pakket.

Julie© accentpaal

De Julie© accentpaal valt op door zijn omvang, vorm en kleurgebruik. De accentpaal, die aan de bovenzijde is voorzien van een halt-hand geef een duidelijke waarschuwing af aan naderende automobilisten. 'Opgelet! U nadert een school. Matig uw snelheid'. Ook in de herfst- en winterperiode, wanneer de schemer sneller intreedt, valt deze paal op door de toepassing van retro-reflecterende banden. 

Julie© afzetpaal


De Julie©-trottoirpaal /afzetpaal wordt uitgevoerd in dezelfde kleurstelling als het gehele Julie© programma. Buiten dat toepassing van deze afzetpalen de herkenbaarheid verhoogt, voorkomt juiste plaatsing ook wildparkeren. Doordat de schoolomgeving op deze manier overzichtelijk wordt, helpt deze afzetpaal de veiligheid te verhogen. De Julie© afzetpaal is leverbaar in verschillende diameters en hoogten.


Julie© beugel

De Julie© beugel kan, al dan niet in combinatie met de afzetpalen, wildparkeren voorkomen. Bovendien kunnen de Julie© beugels dusdanig worden geplaatst dat er een sluis wordt gecreëerd, waardoor kinderen geremd worden om rechtdoor de straat over te steken. De beugel vormt daarnaast een barrière tussen voetganger en automobilist. De Julie© beugel is ook in uitneembare uitvoering verkrijgbaar.Julie© hoekbeugel

De Julie© hoekbeugel is onlangs toegevoegd aan het Julie© programma voor de inrichting van een veilige schoolzone. De hoekbeugel maakt het mogelijk om op een eenvoudige wijze een sluis samen te stellen bij bijvoorbeeld een oversteekplaats.

Overig Julie© straatmeubilair

Het assortiment Julie© straatmeubilair bestaat verder uit Afvalbakken, een Bank en een Draaibeugel. Hiermee kan de schoolomgeving verder worden ingericht. U leest meer over deze producten op de website www.veilige-schoolomgeving.nl Vervanging, uitbreiding of een nieuw project? Onze afdeling verkoop helpt u graag met het herkenbaar en veilig inrichten van uw schoolomgeving met het prachtige assortiment Julie©!