Waarom POL als leverancier

  • Het grootste assortiment in de markt
  • Deskundig advies over maatwerkoplossingen
  • Snelle levering door ruime voorraad en eigen transport
  • Alles in één hand; advies, productie, transport en plaatsing
  • Meer dan 50 jaar geldt bij ons familiebedrijf: afspraak = afspraak!

Volg ons

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over POL en ons assortiment? Meldt u dan aan voor onze e-mail nieuwsbrief!

Verzend

Nieuwe komborden na gemeentelijke herindeling

10 januari 2019Op 1 januari 2019 hebben er weer diverse gemeentelijke herindelingen plaatsgevonden. Er zijn gemeentenamen verdwenen en nieuwe ontstaan. Die wijzigingen moeten worden doorgevoerd op de plaatsnaamborden.

POL Heteren heeft verschillende naamswijzigingsprojecten begeleid. Bij een aantal gemeenten ging dat om honderden opstellingen. Doordat er vooraf goed is geïnventariseerd, kon er in de periode december-januari snel worden gehandeld. RTV Utrecht maakte een mooie impressie van het werk dat we hebben verzet om de kombordportalen voor de nieuwe gemeente Vijfheerenlanden te realiseren. Leuk om onze medewerkers Servicedienst wegbeheer bezig te zien. Ook het productieproces op onze afdeling belettering wordt mooi in beeld gebracht.
 

POL Heteren bv kwam nog vaker in het nieuws tijdens de werkzaamheden die met de gemeentelijke herindelingen gepaard gingen. In de nieuwe gemeente Hoeksche Waard werd gekozen voor het aanbrengen van nieuwe naamstickers die over de oude naam moesten worden geplakt. Zoals te lezen valt op de nieuwssite van het Algemeen Dagblad ging dat om meer dan 300 aangepaste komborden.
In de nieuwe gemeente West Betuwe heeft burgemeester Keereweer geholpen bij het aanbrengen van een nieuw kombordportaal in de Rumpt.

De Gelderlander schrijft in een artikel dat de oude komborden met de namen Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal gewild zijn onder de inwoners. Men kon zich inschrijven om voor een symbolisch bedrag een oud kombord over te nemen.Ook toe aan het vervangen van plaatsnaamborden of kombordportalen? POL Heteren bv helpt u graag! U kunt bij ons terecht voor advies, inventarisatie, levering en plaatsing van komborden, zoneborden en andere gemeentegrens bebording.