Huisnummerpalen

 

Een huisnummerpaal is een belangrijk hulpmiddel bij de vindbaarheid van uw woning. Wanneer uw huisnummer vanaf de openbare weg niet zichtbaar is, dan is een huisnummerpaal de perfecte oplossing. Het is het eerste dat veel bezoekers zien als ze een huis naderen en het dient als een essentiële markering voor hulpdiensten in geval van nood. Het kiezen van de juiste huisnummerpaal is belangrijk, omdat deze zowel esthetisch als functioneel nuttig moet zijn. Benieuwd naar alle huisnummerpalen en huisnummerborden van POL Heteren? Bekijk ons assortiment hieronder.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Huisnummer op paal

De huisnummerpalen zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen. U kunt kiezen tussen palen met één, twee of drie uitsparingen. Op de uitsparingen kunt u de huisnummerborden eenvoudig bevestigen. De afstand tussen de onderkant van het huisnummerbord en het maaiveld moet minimaal 600 mm zijn. De plank wordt 600 mm in de grond geplaatst en is voorzien van een grondanker. 

Huisnummerbord bestellen

U kunt ook bij POL Heteren terecht voor de huisnummerborden voor op de huisnummerpalen. De huisnummerborden kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop. De borden voldoen aan de wettelijke normering: de NEN 1772. Het huisnummer wordt in het zwart op een witte retroreflecterende Klasse 3 ondergrond aangebracht. Door de reflectie en het contrast is het nummer ook in het donker goed leesbaar. De borden kunnen aan beide kanten van de palen worden gemonteerd, zodat ze goed zichtbaar zijn vanuit verschillende hoeken.

Huisnummerpaal reflecterend

De huisnummerpaal met reflecterende huisnummerbordjes is de perfecte manier om uw huisnummer goed weer te geven. Het kan het voor hulpdiensten ook gemakkelijker maken om uw huis te lokaliseren, waardoor het een essentiële aanduiding is bij de oprit naar woning.

De reflecterende huisnummerpaal is ontworpen met het oog op zichtbaarheid, duurzaamheid en gemak. Het reflecterende oppervlak zorgt ervoor dat het huisnummer goed leesbaar is, ook 's nachts of bij slecht weer. Het is bestand tegen roest en corrosie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u het regelmatig moet vervangen. 

Advies over huisnummerpalen

Het plaatsen van een huisnummerpaal met reflecterende huisnummerborden is eenvoudig en ongecompliceerd. Wilt u advies over de plaatsing van de huisnummerpalen of het bevestigen van de huisnummerborden? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Ook voeren wij op projectbasis plaatsingen uit van huisnummerpalen op locatie. Denk daarbij aan recreatieparken en campings, industrieterreinen of door VVE's beheerd terrrein.