Voertuig werklampen

Ontdek ons uitgebreide assortiment voertuig werklampen bij POL Heteren. We bieden een breed scala aan hoogwaardige lampen van gerenommeerde merken. Met diverse modellen, lichtbeelden, bedrading opties en voedingsspanningen, hebben we de perfecte oplossing voor elke behoefte. Of u nu op zoek bent naar krachtige verlichting voor uw vrachtwagen, landbouwvoertuig of bouwmachine, onze voertuig werklampen zorgen voor verbeterde zichtbaarheid en veiligheid, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. Bekijk onze pagina en investeer in kwaliteit en betrouwbaarheid met de voertuig werklampen van POL Heteren.

 

Producten 1-12 van 67

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 67

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Diverse uitvoeringen

Bij POL Heteren bieden we een uitgebreid assortiment voertuig werklampen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. We hebben een selectie van gerenommeerde merken, waaronder VisionX, PQL, Wesem, Lucidity en LED autolamps, om ervoor te zorgen dat u kunt kiezen uit de beste merken op de markt. Onze voertuig werklampen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en specificaties, zodat u de perfecte lamp kunt vinden die aan uw specifieke behoeften voldoet. 

Krachtige verlichting voor iedere situatie

Met verschillende aantallen LED's, variërend van 3 tot 72 LED's, kunt u de juiste intensiteit en helderheid kiezen die past bij uw specifieke toepassing. Onze lampen zijn verkrijgbaar in diverse lichtbeelden, zoals Flood, Spot, Flood/spot combi, 40º en 60º, waardoor u de gewenste verlichtingshoek kunt selecteren voor optimale zichtbaarheid en prestaties. Met hun heldere en efficiënte witte LED-kleur zorgen onze voertuig werklampen voor een indrukwekkende verlichting, ongeacht de omstandigheden. 

Eenvoudige installatie 

POL Heteren biedt verschillende bedrading opties om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu kiest voor een korte kabel, een lange kabel, een geïntegreerde Deutsch connector of een korte kabel met Deutsch connector, wij hebben de juiste oplossingen beschikbaar.

Onze bedradingsopties zijn ontworpen om de installatie en aansluiting van de voertuigwerklampen op uw voertuig te vereenvoudigen. Met een korte kabel kunt u snel en gemakkelijk de lamp aansluiten op de gewenste voedingsbron, terwijl een lange kabel meer flexibiliteit biedt bij het plaatsen van de lamp op uw voertuig. Als u op zoek bent naar een geïntegreerde Deutsch connector, biedt dit een gestandaardiseerde en betrouwbare verbinding. En als u de voorkeur geeft aan een korte kabel met Deutsch connector, profiteert u van zowel eenvoudige installatie als een betrouwbare verbinding.

Verschillende voedingsspanningen

Met de mogelijkheid om te werken op zowel 12 volt als 24 volt (multivoltage), kunt u onze voertuigwerklampen probleemloos integreren in een breed scala aan voertuigen en machines. Of het nu gaat om een personenauto, vrachtwagen, landbouwmachine, bouwmachine of een ander type voertuig, u kunt vertrouwen op onze lampen om de gewenste verlichting te leveren, ongeacht de voedingsspanning. Bij een beperkt aantal werklampen is de spanning of 12 volt of 24 volt. Dit is altijd duidelijk aangegeven bij het artikel.

De juiste voertuig werklampen voor uw voertuig

Onze voertuigwerklampen zijn ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen en bieden een breed scala aan toepassingsmogelijkheden. Of het nu gaat om vrachtwagens, landbouwvoertuigen, bouwmachines of andere voertuigen, onze lampen zorgen voor verbeterde zichtbaarheid en veiligheid, vooral bij nachtwerk en in slechte weersomstandigheden.

Met onze voertuigwerklampen kunt u uw werkterrein helder verlichten, zelfs in de donkerste omstandigheden. Of u nu werkt op een bouwplaats, in de landbouwsector of andere sectoren waar goede verlichting essentieel is, onze lampen bieden u de helderheid en dekking die u nodig heeft om uw werk efficiënt en veilig uit te voeren.

Ook als extra verlichting nodig is bij het achteruit rijden met uw bedrijfsbus of vrachtwagen bieden we met onze R23 gekeurde lampen een gepaste oplossing. Deze mogen worden meegeschakeld op de achteruit van uw voertuig. 

Advies nodig bij de keuze van de beste voertuigwerklamp voor uw situatie? Onze adviseurs helpen u graag verder!