Flexibele afzetpalen

 

POL Heteren heeft een ruim assortiment aan afzetpalen, waaronder ook flexibele afzetpalen. Deze flexibele paaltjes zijn uitermate geschikt voor het visueel afzetten van bijvoorbeeld een plein of een bijzondere verkeerssituatie. Het flexibele karakter van de paaltjes biedt veel voordelen, zoals dat ze niet scheef zullen staan en juist weer in de oorspronkelijke positie terugkomen. Door de uitstekende flexibiliteit van de paaltjes is de kans op schade aan voertuigen en lichamelijk letsels, zoals bij verkeersongelukken, ook aanzienlijk kleiner. Ook zijn de flexibele paaltjes gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen. Benieuwd naar de flexibele afzetpalen van POL Heteren? Bekijk ons aanbod hieronder.

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 19

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kunststof paaltjes

De paaltjes hebben hun flexibele karakter te danken aan het materiaal, namelijk: kunststof. De kunststof paaltjes van POL Heteren zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam polyurethaan en hebben hierdoor een hoge treksterkte. Een andere eigenschap van de kunststof paaltjes is dat het materiaal kleurvast is. De paaltjes zijn te verkrijgen in diverse kleuren, zoals rood met wit of zwart met wit. Ook kunt u kiezen tussen verschillende soorten afmetingen en klassen. Door het reflecterende materiaal van de flexibele paaltjes zijn ze ook in het donker goed zichtbaar. 

 

Kunststof afzetpaaltjes van POL Heteren 

POL biedt verschillende soorten flexibele afzetpalen aan, waaronder Flexpost en POLe Cone. De Flexpost afzetpalen worden geleverd met voetstuk en heeft een UV-beschermende coating zodat de paal niet snel zal verkleuren. De POLe Cone palen bieden ook veel voordelen, waaronder de inbegrepen montagecup. Dit systeem wordt ‘Easy Spin’ genoemd en zorgen ervoor dat de kunststof afzetpaaltjes makkelijk te monteren zijn. Bent u op zoek naar ander soort afzetpalen? Bekijk dan alle afzetpalen van POL Heteren en vind het product dat bij uw wensen past. 

Maatwerk advies over flexibele afzetpalen

Heeft u vragen over de flexibele afzetpalen of heeft u advies van specialisten nodig? Bij POL Heteren helpen wij u graag. Neem gerust contact op met ons zodat we samen kunnen zoeken naar een gepaste oplossing of product.