Straatnaambord ontwerpen
Onze configuratoren zijn vanwege onderhoud op dit moment niet actief.

Excuses voor het ongemak.

Wij doen onze uiterste best om dit zo snel mogelijk uit te voeren.


Straatnaamborden vormen de belangrijkste schakel in de bewegwijzering naar adressen. Wilt u uw eigen straatnaambord ontwerpen? Bij POL Heteren is dit mogelijk! Met behulp van onze eenvoudige 3D straatnaambord configurator kunt u een straatnaambord ontwerpen naar uw eigen voorkeuren. U kunt ook meteen een live voorbeeld zien van het door u ontworpen straatnaambord. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan onze 3D configurator en test het zelf eenvoudig uit.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Straatnaambord laten maken

Bij POL Heteren kunt u een straatnaambord ontwerpen met diverse eigenschappen. Zo kunt u uit een genormeerd of een niet genormeerd straatnaambord laten maken. Het genormeerde straatnaambord voldoet aan de officiële NEN-1772 norm. Deze norm geeft voor straatnaamborden functionele eisen ten aanzien van onder andere de afmeting, uitvoering en de constructie. De NEN-1772 norm is van toepassing op straatnaamborden binnen en buiten de bebouwde kom. Wilt u een straatnaambord ontwerpen om langs een weg of straat te plaatsen? Kies dan voor de uitvoering conform NEN-1772. 

Gepersonaliseerd straatnaambord

U kunt ook kiezen voor een niet genormeerd straatnaambord bij POL Heteren. Deze straatnaamborden zonder normering zijn niet bedoeld voor gebruik langs wegen of straten, maar wel voor ander gebruik. U kunt deze straatnaamborden personaliseren met bijvoorbeeld uw eigen naam. Zo'n gepersonaliseerd straatnaambord is erg geschikt als cadeau. Straatnaamborden kunnen ook worden gepersonaliseerd voor jubilea, bij pensionering, of om bijvoorbeeld een werkplaats mee te versieren. U kunt het straatnaambord laten ontwerpen in diverse kleuren: donkerblauw, blauw, groen en wit.

Straatnaambord ontwerpen met eigen tekst

Met behulp van de straatnaambord configurator kunt u een straatnaambord met uw eigen tekst laten ontwerpen. U kunt kiezen uit twee verschillende lettertypes. Naast de lettertypes, kunt ook ook kiezen tussen verschillende typen borden. Wij bieden een vierkant afgewerkt Systeem 2000 bord aan en een rond afgewerkt bord. Dit ronde afgewerkte bord heeft een dubbel omgezette rand (DOR). POL Heteren laat u ook kiezen tussen verschillende uitvoeringen van het bord, zoals een bord met één of twee regels. Wanneer u kiest voor een niet genormeerd bord, heeft u keuze uit vier verschillende kleuren. Bij een genormeerd bord is de keuze in kleuren beperkt tot twee kleuren, doordat deze kleuren aan de NEN-1722 norm voldoen. 

Benieuwd hoe u de straatnaamborden kunt monteren? Dit verschilt per type straatnaambord. Bekijk onze pagina over straatnaamborden voor meer informatie hierover. 

Advies over een straatnaambord ontwerpen

Twijfelt u over uw ontwerp of heeft u andere vragen? Bij POL Heteren helpen wij u graag verder. Ook helpen wij u graag met montageadvies voor de straatnaamborden. Neem hiervoor contact met ons op.