POLe Cone BIG - zwart - 800x130 mm Ø - Klasse 2

POLe Cone BIG - zwart - 800x130 mm Ø - Klasse 2

Artikelnummer
157710430

  Flexibele en overrijbare geleidepaal geschikt voor toepassing op aanrijdinggevoelige locaties en geschikt voor alle soorten verkeer.

  € 217,50 Excl. BTW € 263,18 Incl. BTW
  Levertijd: 2-5 werkdagen

  Omschrijving

  De POLe Cone Big is een flexibele en overrijbare geleidepaal, geschikt voor toepassing op aanrijdinggevoelige locaties en geschikt voor alle soorten verkeer. Na overrijding keert de paal vrijwel direct terug naar de oorspronkelijke vorm. Toe te passen in bijvoorbeeld in parkeergarages, op parkeerterreinen, busbaanscheidingen of als afscheiding tussen fietspad en rijbaan.

  Uitvoering

  De POLe Cone Big geleidepaal is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam polyurethaan (kunststof). Dit materiaal is flexibel, kleurvast en heeft een hoge treksterkte. Door de flexibiliteit van dit materiaal is de kans op lichamelijk letsel of schade aan voertuigen vele malen kleiner dan bij het gebruik van traditionele stalen palen.

  De POLe Cone verkeergeleidepaal is leverbaar in de kleur zwart en voorzien van drie retroreflecterende Klasse 2 banden. Aan de onder- en bovenzijde zijn Swarovski reflectoren aangebracht. De paal is voorzien van een CE keurmerk.

  Montage

  De geleidepaal wordt geleverd met een montagecup. Door dit zogenaamde ‘Easy spin’ systeem is de paal eenvoudig te monteren. De montagecup wordt in asfalt of beton geplaatst, vervolgens wordt de paal met een speciale montagesleutel (niet inbegrepen) in de montagecup geschroefd.

  Voor toepassing in smallere systemen is een verloopstuk van M16 naar M24 leverbaar.

  Specificaties

  Meer informatie
  Product typePOLe Cone
  ModelBIG
  Afmeting (mm)800x130 Ø
  MateriaalPolyurethaan
  KleurZwart + witte retroreflecterende banden
  ReflectieklasseKlasse 2
  InclusiefMontagecup
  ExclusiefMontagesleutel