Diamantkoppaal - KLP - recycling - 1400x150x150 mm - 1 gele band

Diamantkoppaal - KLP - recycling - 1400x150x150 mm - 1 gele band

Artikelnummer
157030530
  • 'Massieve' KLP-H uitvoering
  • Levenslange breukgarantie
  • 25 stuks op 1 pallet

Recycling diamantkoppaal voorzien van het KLP-H kwaliteitskeurmerk hebben een levenslange garantie op het breken van de paal.

€ 56,00 Excl. BTW € 67,76 Incl. BTW
Levertijd: 2-5 werkdagen

Omschrijving

Diamantkoppalen zijn een belangrijk onderdeel van de openbare veiligheid en worden vaak toegepast als markeringspaal rond parkeerplaatsen of als afzetpaal langs straatkanten en bruggen.

Onbreekbaar

Kunststof recycling palen met het KLP® keurmerk zijn, door de massieve uitvoering, onbreekbaar, duurzaam en vergen geen onderhoud. Door de kleur en oppervlaktestructuur zijn de palen zowel in een landelijke omgeving als in het dagelijkse straatbeeld toe te passen.

Innovatief ontwerp

De afzetpaal is aan de onderzijde voorzien van uitsparingen. Dit zorgt voor een hoge grondweerstand, waardoor het gebruik van een ankerstaaf in veel situaties overbodig is. De paal heeft een diepte indicator en is daardoor eenvoudig te plaatsen, 800 mm boven en 600 mm onder het maaiveld.

Levenslange garantie

Recycling palen voorzien van het KLP-H kwaliteitskeurmerk hebben een levenslange garantie op het breken van de paal.

Recycling materiaal draagt bij aan een schoner milieu. Het is niet geïmpregneerd en staat dus geen giftige stoffen aan de omgeving af. Het rot en splintert niet, gaat tientallen jaren mee en is bovendien weer volledig recyclebaar.

Specificaties

Meer informatie
Product typeDiamantkoppaal
Afmeting (mm)1400x150x150
Uitvoering1 gele band
Materiaal100% gerecycled kunststof
KleurZwart
Montage toepassingGrondverankering