Sinusomvormer DSP - Dometic - 150 watt - 12 volt

Sinusomvormer DSP - Dometic - 150 watt - 12 volt

Artikelnummer
359050912
  € 146,75 Excl. BTW € 177,57 Incl. BTW
  Levertijd: 2-5 werkdagen

  Omschrijving

  Deze compacte sinusomvormer, die de accuspanning van 12 volt omzet in een zuivere 230 volt AC wisselspanning, garandeert een betrouwbare werking van apparatuur met een laag vermogen (tot 150 W), op basis van de door de voertuigaccu geleverde spanning. Geïntegreerde beveiligingscircuits voorkomen schade bij overbelasting, oververhitting, over- en onderspanning. De belasting- en temperatuurgeregelde ventilator werkt prettig stil.

  Gevoelige huishoudelijke apparatuur, zoals elektrische tandenborstels, tv's en DVD-spelers, hebben een zuivere spanning van 230 volt AC nodig, zoals dat door het stroomnet thuis wordt geleverd. En dat is precies waar onze DSP-sinusomvormers voor zorgen. Het compacte apparaat biedt veel value for money: energiebesparende stand-by-modus, slimme beveiligingscircuits om schade bij overbelasting te voorkomen en een ongekend stille ventilator.

  - breed DC-ingangsspanningsbereik; ideaal voor Euro 6 voertuigen
  - slimme standby-modus met automatische activeringsfunctie
  - geschikt voor gevoelige elektronische apparatuur
  - omvormer en houder zijn eenvoudig te monteren dankzij een clip-systeem
  - automatische herstart na overbelasting, over- of onderspanning
  - de stille ventilator is belasting- en temperatuurgeregeld

  Dankzij het grote ingangsspanningsbereik werkt hij ook goed in moderne voertuigen met een slimme dynamo. Bij overbelasting schakelt de omvormer uit om schade te voorkomen. Hij schakelt automatisch weer in als de overbelasting voorbij is. Een ander voordeel is de stille ventilator die zich flexibel aanpast aan de belastings- en temperatuurcondities.

  - afmetingen: 187x126x50 mm (LxBxH)
  - gewicht: 1,1 kg
  - ingangsspanning: 12VDC
  - uitgangsspanning: 230VAC
  - stroomverbruik (nullast): 0,6A  Specificaties