Waarom POL als leverancier

  • Het grootste assortiment in de markt
  • Deskundig advies over maatwerkoplossingen
  • Snelle levering door ruime voorraad en eigen transport
  • Alles in één hand; advies, productie, transport en plaatsing
  • Meer dan 50 jaar geldt bij ons familiebedrijf: afspraak = afspraak!

Volg ons

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over POL en ons assortiment? Meldt u dan aan voor onze e-mail nieuwsbrief!

Verzend

Spartan SB2 daksets voor gemeente Houten

7 maart 2018

Het wagenpark van gemeente Houten is vernieuwd. We zijn er trots op dat onze meest verkochte dakset Spartan is gebruikt als signalering voor deze voertuigen. Met deze LED lichtbalk ben je 360º zichtbaar. Gezien worden is belangrijk als je langs de weg aan het werk bent. Hoe meer je opvalt, hoe veiliger je bent. Daarom is de MegaFlash Spartan SB2 ook de perfecte keuze voor gemeente en aannemer.

Scharnierend actieraamwerk

De voertuigen die worden ingezet voor kortdurende onderhoudswerkzaamheden zijn tevens voorzien van een scharnierend actieraamwerk achter op de open bak. Hiermee kan men de achteropkomende chauffeur duidelijk maken dat ze pas kunnen passeren als de rijbaan aan de andere zijde van de weg vrij is van opkomend verkeer.Veilig werken met goede signalering

Deze fraaie foto's zijn beschikbaar gesteld door de gemeente Houten. Met recht een wagenpark om trots op te zijn. We wensen de medewerkers van de buitendienst van de gemeente Houten vele veilige uren werkplezier met hun nieuwe voertuigen!

Daksets en signaleringsverlichting bekijken of online bestellen?

Meer weten over de signalering die POL Heteren levert? In onze brochure voertuigsignalering vindt u alle daksets, lichtbalken, flitsers en werkverlichting. Blader deze online door of vraag ernaar bij een van onze verkoopadviseurs. POL Heteren is importeur van MegaFlash daksets type Spartan, FX, Bullitt en Bullitt Advanced. U koopt deze LED verlichting eenvoudig en snel online: pol.nl/signalering en verlichting