Veerpaal- model BB12-DG-ez-wr-RW-800x200mm

Veerpaal- model BB12-DG-ez-wr-RW-800x200mm

Artikelnummer
157650021

  BB12 veerpaal voor toepassing op aanrijdinggevoelige locaties, zoals middengeleiders, rijbaangeleiders, parkeersgarages, magazijnen en zelfs als doorrijhoogtemarkering.

  € 226,50 Excl. BTW € 274,06 Incl. BTW

  Omschrijving

  Na aanrijding wordt de veerpaal door de staalkabel en de stalen veer weer in de juiste positie teruggebracht. De spanning van de veer wordt aangepast aan het gewicht van hetgeen op de paal gemonteerd wordt. Dit voorkomt dat de veerpaal gedraaid of verticaal uit positie komt te staan. De verende paal is gemaakt van onbreekbaar kunststof.

  Voordelen van een Signoflex veerpaal

  Het belangrijkste aspect om een Signoflex veerpaal toe te passen is natuurlijk de verkeersveiligheid. De zekerheid dat obstakelmarkering na aanrijding de oorspronkelijke positie weer aanneemt voorkomt voor weggebruikers onduidelijke en gevaarlijke verkeerssituaties. Een ander aspect is de besparing op kosten voor onderhoud. Door de veerconstructie onstaat minder snel schade aan de obstakelmarkering en het voertuig.

  Montage van een Signoflex veerpaal

  De BB12 veerpaal is op verschillende manieren en op diverse ondergronden te monteren. Met behulp van de voetplaat is de Signoflex veerpaal eenvoudig op een verharde ondergrond of prefab betonfundatie te monteren.

  De vierkante voetplaat wordt voor de meeste situaties geadviseerd, zonder voetplaat is de veerpaal direct op smalle betonbanden te monteren.

  Verschil tussen High & Low Impact

  Een veerpaal kent diverse opbouwmogelijkheden en is in verschillende uitvoeringen leverbaar. Een veerpaal is uit te voeren met of zonder kunststof koker, kunststof schild of kunststof verkeersbord.

  Op basis van deze opbouwmogelijkheden zijn er twee typen veerpalen die alsvolgt worden geclassificeerd:

  • High Impact System - met hogere snelheid overrijdbaar
  • Low Impact System - met lagere snelheid aanrijdbaar

  Voor een optimaal werkend systeem is het belangrijk om vooraf de verkeersintensiteit op de locatie te beoordelen zodat voor het juiste type veerpaal gekozen wordt.

   

   

   

   

  High Impact System (met hogere snelheid overrijdbaar)<br />
  <br />
  - hoogte 110 cm, 6 cm &Oslash;<br />
  - gemonteerd met 1 kunststof paneel 80x20 cm <br />
  - voorzien van wit/rood 3M Diamond Grade<br />
  - model BB12 - <u>rechtswijzend</u><br />
  - exclusief voetplaat en betonpoer<br />

  Specificaties

  Meer informatie
  Product typeSignoflex veerpaal
  RVV modelBB12 - rechtswijzend
  KleurWit/rood
  ReflectieklasseKlasse 3
  UitvoeringEnkelzijdig
  ExclusiefVoetplaat & betonpoer