Aluminium profielen | P-Sign

 

Onze aluminium profielen uit het POL P-Sign programma zijn veelzijdig in te zetten. Ze worden hoogwaardig afgewerkt tot fraaie portalen. Deze portalen kunnen zowel voor verkeerstoepassingen worden gebruikt als ook voor reclamedoeleinden.

Kombordportalen

In het verkeer staan onze portalen veel aan de grens van een bebouwde kom, het zogenaamde kombordportaal. Ook als rotondeportaal of als zoneportaal zijn ze volop in het straatbeeld terug te vinden. Doordat het portaal uit Cradle-to Cradle aluminium profielen is opgebouwd en is voorzien van een polyester poedercoating, ontstaat er een duurzame opstelling die onderhoudsarm is. 

Door het gebruik van kombordportalen wordt de entree van de bebouwde kom verfraaid en de attentiewaarde vergroot.

Door de vormgeving wordt een portaalconstructie direct door iedere weggebruiker gezien. Het portaal kan in een opvallende signaalkleur uitgevoerd worden waardoor de attentiewaarde verder verhoogd wordt. Dit komt de verkeersveiligheid natuurlijk bijzonder ten goede.

Om het geïntegreerde verkeersbord ‘s-avonds beter op te laten vallen is het raadzaam het bord uit te voeren in Klasse III retro-reflecterende folie. Hierdoor wordt eveneens de verkeersveiligheid sterk verbeterd.

Naast het veiligheidsaspect en de hoge attentiewaarde is een belangrijk voordeel van de portalen dat een verfraaiing van de straatinrichting wordt bereikt.

 

Verwijsborden op industrieterreinen

Voor het verzorgen van een duidelijke bewegwijzering op industrie- en bedrijfsterreinen is ons P-Sign aluminium profiel ook zeer geschikt. De portalen kunnen worden uitgevoerd met verschillende tekstpanelen met bedrijfsnamen, straatnamen of andere routeinformatie. Door toepassing van klapprofiel kan een tekstpaneel, indien noodzakelijk, eenvoudig worden gewisseld. 

Uniformiteit van de het bewegwijzeringssysteem op bedrijfsterreinen draagt bij aan een goede vindbaarheid en een gastvrije uitstraling. Een eigen kleur bewegwijzering, bijvoorbeeld afgestemd op een element uit de huisstijl, in combinatie met een eigen opmaak maakt uw bewegwijzering helemaal af!

Aankleding van recreatiepark en andere publiek toegankelijke gebieden 

Vakantieparken, recreatiegebieden, themaparken maar ook binnensteden zijn plekken waar veel mensen tijdelijk samenkomen en waar het publiek makkelijk hun weg moeten kunnen vinden. Dit soort gebieden en terreinen zijn fraai uit te rusten met onze modulaire bewegwijzeringssystemen. Profielen voor handwegwijzers, verwijsborden, entreeborden informatieportalen, parkeerborden, dus alle informatiedragers zijn mooi te combineren in uw eigen kleurstelling en huisstijl. Heel professioneel en heel gastvrij. We helpen u graag bij het vormgeven van alle benodigdheden voor optimale bezoekersinformatie.

Reclameborden

Ook voor de aankleding van uw eigen bedrijfspand, zorginstelling of onderwijsinstelling zijn zogenaamde entreeportalen een uitkomst. Uw logo en naam groot weergegeven op een mooie opstelling uit aluminium profielen siert de toegang tot uw pand. Ook nuttige informatie over bijvoorbeeld parkeren, bezoektijden of contactgegevens kunt u kwijt op een dergelijk entreeportaal.

Losse aluminium profielen

Onze profielen zijn uniek. Extra dikwandig voor grotere stevigheid. Getrokken in onze eigen matrijzen door een Zwitserse producent. Signbedrijven en beletteringsbedrijven kunnen bij ons terecht voor complete opstellingen, losse profielen of portalen met blanco tekstpanelen die zelf nog te beletteren zijn. Uiteraard in iedere gewenste RAL kleur.

Cradle-to-Cradle aluminium

Onze aluminium gepoedercoate profielen die we gebruiken bij de productie van verkeersmaterialen en bewegwijzering hebben het Cradle to Cradle Certified® Bronze certificaat. Onze portaal- en verwijsborden, handwegwijzers en kokerprofielborden zijn dus een bewuste keuze die past in het steeds duurzamer worden van onze buitenruimte.

Wil u ook kennismaken met onze aluminium profielen?