POL Heteren bv - Alles voor verkeer en veiligheid


 

POL Heteren is een familiebedrijf met bijna 70 medewerkers waar persoonlijke aandacht voor u voorop staat. We openden onze deuren in 1968, met de introductie van het oranje veiligheidsvest. Sinds die tijd is het onze passie u alles te leveren op het gebied van verkeer en veiligheid. Van verkeersborden, straatnaamborden en wegbebakening tot voertuigsignalering, bewegwijzering en alles wat u verder nodig heeft voor de inrichting van uw gebouw en terrein.

Een breed assortiment aan verkeersmaterialen en dienstverlening

POL Heteren bv levert nagenoeg alles wat u in de openbare ruimte tegenkomt op het gebied van verkeer en veiligheid; straatnaamborden, portaalborden, actieraamwerken en innovatieve producten als snelheidsborden, LED-attentieborden en LED-zebrapaden. Wat u ook zoekt op dit gebied, u vindt het allemaal bij POL Heteren!

Naast verkeers- en veiligheidsproducten bieden wij u ook belangrijke diensten daaromheen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het plaatsen van verkeersborden, straatnaamborden en bewegwijzering op locatie? En van inventarisatie, beheer en onderhoud van uw bestand aan verkeersborden en straatnaamborden? POL Heteren bv verzorgt het allemaal voor u!

Snel en makkelijk bestellen in onze webshop

Bestellen doet u snel en gemakkelijk in onze webshop. Daar vindt u al onze producten, overzichtelijk ingedeeld per categorie. Wij bezorgen uw bestelling met behulp van eigen transport; zo bent u altijd verzekerd van een snelle en professionele levering.

Kwaliteit gewaarborgd: onze ISO en VCA-certificering

Hoe weet u dat u bij POL aan het juiste adres bent als totaalleverancier op het gebied van verkeer en veiligheid? Het antwoord is eenvoudig: POL heeft al jarenlang een uitstekende reputatie in de markt. Kwaliteitsborging van onze producten en diensten staat bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast zijn wij door TÜV Rheinland Nederland gecertificeerd volgens de nieuwste normen: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en VCA**.

Nader met ons kennismaken? Graag!

Wij zijn u zeer graag van dienst. Via onze webshop, maar onze vertegenwoordigers brengen u ook met alle plezier een bezoek. Tevens nodigen we uit om langs te komen in ons bedrijf aan de A-50 voor een persoonlijke kennismaking met POL Heteren bv.

Met vriendelijke groet, namens ons gehele team,

Ruud van den Bree
Algemeen directeur

 


1968

Op 1 januari 1968 start Arend van de Pol Sr. samen met zijn vrouw Nel de Technische handelsonderneming A. van de Pol, gevestigd aan de Johan de Wittlaan 38 in Arnhem. 

Het eerste handelsartikel is het veiligheidsvest “Primeur”. Het leveringsprogramma wordt snel uitgebreid met o.a. afzethekken, verlichtingsmaterialen, handschoenen, beschermende kleding, verkeersborden en straatnaamborden.


1970

Het bedrijf verhuist naar de Jhr. Ned. van Rosenthalweg 2 in Oosterbeek.


1974

Door de groei van het bedrijf wordt er een nieuw bedrijfsgebouw in gebruik genomen aan de Industrieweg 26 in Renkum.

 

De firmanaam is in de loop der jaren gewijzigd in Handelsmaatschappij Pol Import/Export NV en later in POL wegbebakening bv.

Door de groei van het bedrijf wordt er een nieuw bedrijfsgebouw in gebruik genomen aan de Industrieweg 26 in Renkum.

De firmanaam is in de loop der jaren gewijzigd in Handelsmaatschappij Pol Import/Export NV en later in POL wegbebakening bv.


1977

Het assortiment landmeetkundige artikelen neemt een steeds grotere omvang aan. Er wordt besloten om over te gaan tot de oprichting van een tweede bedrijf en op 10 maart 1977 is POL geotechniek bv opgericht. Dit bedrijf is op 1 januari 2007 verkocht en verhuisd naar Andelst.


1980

Op 17 november 1980 wordt het pakket "politie artikelen" ondergebracht in een afzonderlijk bedrijf, namelijk POL politietechniek bv. Het leveringsprogramma bestaat uit voertuiguitrusting voor de politie, dactyloscopische materialen voor de technische recherche en grond- en waterbemonsteringsapparatuur voor milieu-onderzoek.


1992

In november 1992 zijn de POL bedrijven verhuisd naar een nieuw bedrijfsgebouw langs de A-50 te Heteren. In 2007 heeft een aanzienlijke uitbreiding van het bedrijfsgebouw plaatsgevonden.

 


1993

Op 7 oktober 1993 is POL bewegwijzering bv ontstaan. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van bewegwijzering voor de visuele aankleding van wegen, gebouwen en terreinen.

Op 9 juni 1993 heeft Arend van de Pol Sr. het bedrijf overgedragen aan zijn beide zonen: Arend en Alexander van de Pol. Sinds deze datum zijn zij de aandeelhouders.


2008

Per 1 januari 2008 zijn de activiteiten van POL wegbebakening bv, POL politietechniek bv en POL bewegwijzering bv samengevoegd in één besloten vennootschap, te weten POL Heteren bv. Als handelsnamen worden gehanteerd POL wegbebakening, POL politietechniek en POL bewegwijzering.


2009

Onze website wordt omgevormt naar webshop. In eerste instantie met name bedoeld als online productcatalogus. In de loop der jaren steeds vaker gebruikt voor online aankopen van verkeersmaterialen en signaleringsproducten. Onze straatnaambordconfigurator wat destijds de eerste in zijn soort. Vele duizenden straatnaamborden zijn reeds ontworpen door onze klanten.


2018

Op 1 januari 2018 bestaat POL 50 jaar! Ter gelegenheid van dit jubileum is de huisstijl in een nieuw jasje gestoken. Het vertrouwde rode POL logo met daarnaast, in onze bekende kleuren, pictogrammen die staan voor ons leveringsprogramma.

Logo POL Heteren bv


2019

Arende van de Pol Sr.     Op 15 april 2019 is de oprichter van ons familiebedrijf Arend van de Pol Sr. op de leeftijd van 89 jaar overleden.


2022

Op 23 juni zijn de aandelen verkocht aan Scheybeeck en POL Heteren bv is daarmee een zusterbedrijf geworden van BUKO Infrasupport bv.