Bordenwagens & actiewagens


Transport en (ver)plaatsing van afzetmateriaal neemt ontzettend veel tijd in beslag. Om deze werkzaamheden snel en gestroomlijnd te laten verlopen heeft POL Heteren diverse bordenwagens ontwikkeld en voor ieder wegtype compleet ingericht met een minimaal benodigde set afzetmateriaal. POL Heteren produceert bordenwagens en actiewagens, ook wel bebakeningswagens of materiaalwagens genoemd, in eigen beheer. De bordenwagen is dus geheel naar uw wens in te richten.Compacte afzetwagen
CROW 96b

Werken binnen de kom - maximaal 2 uur


Bordenwagen
CROW 96b | figuur 1205

Werken binnen de kom - maximaal 1 dag


Bordenwagen
CROW 96b | figuur 1205

Werken buiten de kom - maximaal 1 dag

Het vereiste afzetmateriaal direct voorhanden!

Elke bebakeningswagen heeft een op maat gemaakte opbouw waar de materialen snel uitgehaald en stabiel in teruggeplaatst kunnen worden. De vereiste afzetmaterialen zijn dus direct beschikbaar en de kans op beschadiging is minimaal, omdat het afzetmateriaal vast op de wagen gemonteerd zit. 

Bespaar tijd en voorkom beschadigingen!

Elk verkeersbord wordt compleet gemonteerd vervoerd, dit geldt ook voor de verkeersborden aan de afzethekken. Bij het plaatsen van de materialen levert dit natuurlijk een aanzienlijke tijdsbesparing op. Voor plaatsing van de verkeersborden worden aluminium buispalen gebruikt en, afhankelijk van het type afzetting, gecombineerd met baakvoet of grondpot. Verkeerskegels zijn uitgevoerd retroreflecterend Klasse 3.

De materiaalwagens zijn leverbaar voor binnen of buiten de bebouwde kom of met een gecombineerde set voor beide type wegen, optioneel voorzien van een actieframe. Daarnaast zijn andere indelingen natuurlijk ook mogelijk. Meer weten? Onze afdeling verkoop vertelt u er graag meer over.

Bordenwagen nodig?

Heeft u een bordenwagen of bebakeniswagen nodig? Zoek dan niet langer. POL Heteren is hét adres voor bordenwagens. Het transporteren en (ver)plaatsen van afzetmaterialen neemt ontzettend veel tijd in beslag. Deze werkzaamheden verlopen snel en gestroomlijnd met onze bordenwagens. Wij hebben diverse bordenwagens ontwikkeld en voor elk wegtype compleet ingericht met een minimaal set afzetmaterialen. Wij sommen de voordelen van een compleet ingerichte bordenwagen voor u op:

  • Vereiste afzetmaterialen altijd stand-by

  • Met vrijwel elke auto eenvoudig te vervoeren

  • Minder kans op beschadigingen door vaste montage

  • Alles voorgemonteerd wat aanzienlijk tijd bespaart

Elke bebakeniswagen heeft een op maat gemaakte opbouw waar de materiaal snel uitgehaald en stabiel in teruggeplaatst kunnen worden. De vereiste afzetmaterialen zijn dus direct beschikbaar. De kans op beschadigingen is minimaal omdat het afzetmateriaal vast op de wagen gemonteerd is.

Elk verkeersbord wordt compleet gemonteerd vervoerd. Dit geldt ook voor de verkeersborden die aan de afzethekken zitten. Dit levert bij het plaatsen van de materialen natuurlijk een aanzienlijke tijdbesparing op. De bordenwagens zijn leverbaar voor binnen of buiten de bebouwde kom, of met een gecombineerde set voor beide type wegen optioneel voorzien van een actieframe. Natuurlijk kan een bordenwagen of bebakeniswagen ook anders ingedeeld worden. Onze afdeling verkoop vertelt u er graag meer over.

Bordenwagens: snel leverbaar

POL Heteren is een familiebedrijf dat al 55 jaar bestaat. U vindt bij ons alles op het gebied van verkeer en veiligheid. Wij leveren kwaliteitsproducten, vinden persoonlijk contact erg belangrijk en bieden een uitstekende service. Met onze maatwerkoplossingen krijgt u de bordenwagen die precies bij uw werkzaamheden past. Omdat wij een hoge voorraad hebben en beschikken over eigen transport kunnen wij de bebakeniswagen snel leveren. Heeft u vragen of speciale wensen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee zodat u de perfecte borden wagen krijgt.

Ontvang onze bordenwagens catalogus

Als u een kijkje neemt in onze webshop krijgt u een indruk van de bordenwagens die wij aanbieden. Heeft u liever een catalogus in handen vraag deze dan gratis aan. Wij sturen deze geheel vrijblijvend naar u toe. U bent ook welkom in onze showroom waar u de borden wagen in het echt kunt zien. Een borden wagen is niet iets dat je dagelijks koopt. Wij begrijpen dat u zich grondig wilt oriënteren en laten voorlichten. Onze medewerkers staan voor u klaar om uitleg te geven. Een borden wagen kopen doet u bij POL Heteren. Neem vandaag nog contact met ons op!