Bebakeningswagens


Het transporteren en (ver)plaatsen van afzetmaterialen neemt ontzettend veel tijd in beslag. Om deze werkzaamheden snel en gestroomlijnd te laten verlopen heeft POL Heteren diverse bebakeningswagens ontwikkeld en voor ieder wegtype compleet ingericht met een minimaal benodigde set afzetmaterialen.

De voordelen van een kompleet ingerichte bordenwagen

✓ Vereiste afzetmaterialen altijd stand-by
✓ Met vrijwel iedere auto eenvoudig te vervoeren
✓ Minder kans op beschadigingen door vaste montage
✓ Alles voorgemonteerd, dus aanzienlijke tijdsbesparing

 

De vereiste afzetmaterialen direct voorhanden!

Elke bebakeningswagen heeft een op maat gemaakte opbouw waar de materialen snel uitgehaald en stabiel in teruggeplaatst kunnen worden. De vereiste afzetmaterialen zijn dus direct beschikbaar en de kans op beschadiging is minimaal, omdat het afzetmateriaal vast op de wagen gemonteerd zit. 

Bespaar tijd en voorkom beschadigingen!

Elk verkeersbord wordt compleet gemonteerd vervoerd, dit geldt ook voor de verkeersborden aan de afzethekken. Bij het plaatsen van de materialen levert dit natuurlijk een aanzienlijke tijdsbesparing op. Voor plaatsing van de verkeersborden worden aluminium buispalen gebruikt en, afhankelijk van het type afzetting, gecombineerd met baakvoet of grondpot. Verkeerskegels zijn uitgevoerd retroreflecterend Klasse 3.

De materiaalwagens zijn leverbaar voor binnen of buiten de bebouwde kom of met een gecombineerde set voor beide type wegen, optioneel voorzien van een actieframe. Daarnaast zijn andere indelingen natuurlijk ook mogelijk. Onze afdeling verkoop vertelt u er graag meer over.