Werken bij POL Heteren bv

POL Heteren bv is een gezond familiebedrijf met ruim 70 medewerkers waar persoonlijke aandacht voorop staat; aandacht voor zowel voor onze klanten als ook voor onze collega’s. Het bedrijf bestaat sinds 1968, toen onze oprichter Arend van de Pol Sr. het oranje veiligheidsvest in Nederland introduceerde. Vanaf de start is het onze passie geweest om onze relaties alles te leveren wat je in de openbare ruimte tegenkomt op het gebied van verkeer en veiligheid; verkeersborden, straatnaamborden, portaalborden, actieraamwerken en innovatieve producten als snelheidsborden, LED-attentieborden en LED-tekstkarren. Maar ook voertuigsignalering, bewegwijzering en alles wat er verder nodig is voor de inrichting van gebouw en terrein.

We werken als één team aan één doel: tevreden klanten!

De klant staat bij POL Heteren altijd centraal. Wij koesteren onze klanten, luisteren goed naar hun wensen en vertalen dat in producten en diensten. Binnen ons vakgebied leveren we alles wat de klant vraagt. Maatwerk is daarbij een uitdaging; een kans om ons te onderscheiden. We verkopen niet graag “nee” en zijn altijd bereid moeite te doen om aan de wens van onze klant tegemoet te komen. Flexibiliteit vinden wij vanzelfsprekend en is dagelijkse praktijk. Ook innovatie is belangrijk; wij zijn altijd op zoek naar nieuwe producten en diensten. Wij beseffen ons dat klanten ons orders gunnen en doen er alles aan om hun vertrouwen te blijven verdienen. Bij ons bedrijf geldt: afspraak is afspraak! En zeker ook: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Het doel van al onze inspanningen is een goede en langdurige relatie met onze klanten. Onze missie zegt dat in 25 woorden: “Klant is Koning bij POL; als team bedienen we hem Persoonlijk, Plezierig en Professioneel met producten en diensten op het gebied van Verkeer en Veiligheid.”

Onze nieuwe vacatures plaatsen wij op onze vacature pagina.

Interesse om te komen werken bij POL Heteren bv? Mail dan uw CV naar ruud.vandenbree@pol.nl; we zullen u dan benaderen als er een passende vacature is ontstaan.