Welkom in de webshop van POL Heteren met daarin ‘alles voor verkeer en veiligheid’. Wij bieden u met trots het breedste en diepste assortiment in Nederland aan als het gaat om het verhogen van veiligheid in het verkeer, in en rondom gebouwen en terreinen en op voertuigen. POL Heteren is een familiebedrijf waar persoonlijke aandacht voorop staat. We openden in 1968 onze deuren met de introductie van het oranje veiligheidsvest. Sinds die tijd bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten. Kernwaarden daarbij zijn het leveren van kwaliteitsproducten, klantspecifieke oplossingen en een uitstekende service. Overheid, aannemer, bedrijf, instelling, professional of particulier? U kunt zowel via persoonlijke verkoop als online bij ons terecht voor een ruim aanbod producten uit de volgende productgroepen: 

Kwaliteit & duurzaamheid

De kwaliteit van onze producten en dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn door TÜV Nederland gecertificeerd volgens ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en VCA** 2017/6.0. Ook hebben wij oog voor duurzaamheid. Zo zijn veel van onze aluminium producten Cradle to Cradle gecertificeerd en hanteren wij binnen ons bedrijf een CO2-managementsysteem volgens de CO2-prestatieladder.

Servicedienst Wegbeheer

Naast het leveren van producten verzorgen we ook dienstverlening rondom verkeer en veiligheid. Onze servicedienst-wegbeheer ontzorgt door vakkundig en snel onze producten op locatie te plaatsen. Ook voor inventarisatie en advies kunt u bij ons terecht. Wij helpen u bij het beheersbaar maken van uw bordenbestand en bewegwijzering.

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Op onze contactpagina vindt u de contactgegevens van onze productspecialisten. U kunt bellen of mailen voor rechtstreeks contact. Daarnaast komt één van onze commercieel adviseurs graag vrijblijvend op bezoek voor een deskundig advies. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons bedrijf in Heteren voor een persoonlijk advies. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.15 tot 17.00 uur. Mocht u op onze vakgebieden producten of diensten missen, dan horen wij dat uiteraard graag. Samen met u willen wij ons assortiment en onze dienstverlening steeds verder uitbreiden en bouwen aan een verkeersveiliger Nederland.