Actieframes dakmontage


Een dakmontage actieframe wordt specifiek toegepast op voertuigen waarbij de achterdeur tijdens de werkzaamheden geopend moet worden. Het actieraamwerk is elektrisch te bedienen en de besturingsunit kan in het dashboard gemonteerd worden. Ook wordt er een waarschuwingssignaal ingebouwd om te voorkomen dat er weggereden wordt met het raamwerk in uitgeklapte stand. Het geïntegreerde actieframe is geschikt voor type I wegen met een maximum snelheid tot 50 km/h.CONTACTFORMULIER

Heb je een vraag of wil je meer informatie over dakmontage actieframes? Vul dan onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

POL Heteren staat voor maatwerk

Wij hebben vele jaren ervaring met het ontwikkelen en vervaardigen van aluminium actieframes, voor zowel standaard als maatwerk toepassingen. Onze actieframes bestaan uit dikwandig aluminium kokerpofiel met hoogwaardige LED lampen. Hierdoor bent u verzekerd van een stevig en duurzaam actieframe dat voldoet aan de laatste richtlijnen en veilig en eenvoudig te bedienen is.

Onze Technische Dienst voert de assemblage volledig in eigen beheer uit, van het printen van de folie tot het aanleggen van de bedradingen. Ook montage op voertuigen en inbouwen van maatwerk elektronica, zoals een bedienings- en signaalunit of dakset, behoren tot de mogelijkheden.