Openingstijden & showroom

Openingstijden

Ons bedrijf is telefonisch bereikbaar en te bezoeken tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag tussen 8:15 en 17:00 uur. 

Houd er rekening mee als u goederen komt afhalen, dat onze afhaalbalie tussen 12:30 en 13:00 uur gesloten is.

Ons bedrijf is vanaf 12:00 uur op 23 december 2022  gesloten. Ook tussen kerst en oud en nieuw zijn we niet geopend. Op maandag 2 januari 2023 staan we weer voor u klaar. Vanaf dat moment worden ook uw online bestellingen en berichten weer verwerkt.

We danken u voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar! Hele fijne kerstdagen en een gezond, veilig en gelukkig nieuwjaar toegewenst!


Webshop

U  kunt uiteraard  24/7 orders plaatsen in onze webshop. Deze worden tijdens kantooruren snel verwerkt. Bestellingen die in het weekend of de avonduren zijn gedaan, worden de eerstvolgende werkdag verwerkt. U krijgt na verwerking van uw webshopbestelling een definitieve bevestiging per mail toegestuurd met daarop vermelding van de verwachte verzenddatum. 


Showroom

U bent van harte welkom voor een bezoek aan ons bedrijf. We hebben mooie showroom waarin een aantal hardlopende producten uit ons assortiment voor verkeer en veiligheid zijn opgesteld. Ook de werking en intensiteit van ozne voertuigsignaleringsproducten is te bekijken. U hoeft geen afspraak te maken voor uw bezoek aan onze showroom. Maar als u van ver komt, is het raadzaam even te informeren naar de beschikbaarheid van onze verkoopmedewerkers.

Heeft u specifieke vragen over een product of project is het verstandig eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Voor een advies op maat brengen we u graag in contact met een van onze productspecialisten.