POL.nl - handige functies voor de zakelijke gebruiker

Van harte welkom in onze webshop. Iedere bestelling, groot of klein, wordt met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd. Daar staan we voor!

Omdat we online veel zakelijke klanten en overheidsinstanties bedienen, zitten er in onze webshop een aantal handige functies speciaal voor bedrijven en organisaties. Deze functies zijn beschikbaar als u zich aanmeldt als zakelijke klant.

Meerdere collega's, gezamenlijk account

Het grootste voordeel is dat uw organisatie onder één gezamenlijk account kan bestellen. Uw account deelt u met collega’s. Er is sprake van één orderhistorie, één factuuradres en ook de condities die zijn afgesproken worden automatisch op iedere bestelling toegepast. Er zijn verschillende afleveradressen te koppelen die elke gebruiker bij iedere bestelling kan selecteren.

Beheerder en gebruikers

Er wordt één persoon als beheerder [admin] aangewezen. De beheerder kan rechten en rollen toekennen aan de verschillende gebruikers van ons online platform. Dit wordt geregeld gevraagd in aanbestedingen. Hierbij kunnen bepaalde gebruikers bijvoorbeeld wel een winkelmand vullen, maar mogen alleen inkopers of budgethouders de bestelling accorderen en plaatsen.

Verschillende favorietenlijsten voor hardlopers of projecten

Er kunnen verschillende lijsten met ‘favoriete’ producten worden gevuld. Dit kan bijvoorbeeld een gestandaardiseerd assortiment zijn, zodat iedere gebruiker altijd producten met de juiste specificaties besteld. Maar het is ook handig om de benodigdheden voor een project vooraf in een lijst te verzamelen. Uw veelvoorkomende straatnaamborden makkelijk herbestellen? Zet ze in een eigen lijst. U hoeft dan alleen de tekst te wijzigen terwijl de uitvoering van het bord hetzelfde blijft.

De voordelen van online shoppen met een zakelijk account

U kunt een projectreferentie of inkoopnummer toevoegen aan uw online bestelling. Ook een bijlage, bijvoorbeeld een inkoopopdracht of situatieschets, is tijdens het bestelproces te uploaden. U krijgt een ontvangstbevestiging van uw bestelling. Na verwerking in onze backoffice krijgt u een definitieve bevestiging met de verwachte leverdatum. Eén werkdag voor aflevering van de goederen ontvangt u hierover een melding. Kortom, er zijn veel voordelen van het online bestellen met een zakelijk account. We verwelkomen u graag als online klant!