POL.nl is zeer geschikt voor de zakelijke gebruiker

 

Alle bezoeker van POL.nl zijn van harte welkom in onze webshop. Iedere bestelling, groot of klein, zal met de grootst mogelijke zorg worden uitgevoerd. Daar staan we voor!

Omdat we veel zakelijke klanten en overheidsinstanties online bedienen, zijn er in onze webshop een  aantal handige functies beschikbaar speciaal voor bedrijven en organisaties. Deze functies zijn beschikbaar als u zich aanmeldt als zakelijke klant.

Meerdere collega's, gezamenlijk account

Het grootste voordeel is dat uw organisatie onder één gezamenlijk account kan bestellen. U en uw collega’s delen dit account. Er is sprake van één orderhistorie en één factuuradres en ook de condities die zijn afgesproken worden automatisch op iedere bestelling toegepast. Er zijn diverse afleveradressen te koppelen die alle gebruikers kunnen selecteren bij iedere bestelling.

Beheerder en gebruiker

Indien gewenst kan één persoon aangewezen worden als beheerder. De beheerder kan rechten en rollen toekennen aan de verschillende gebruikers van ons online platform. Dit wordt geregeld gevraagd in aanbestedingen. Hierbij kunnen bepaalde gebruikers bijvoorbeeld wel een winkelmand vullen, maar mogen alleen inkopers of budgethouders de bestelling accorderen en plaatsen.

Verschillende favorietenlijsten voor uw hardlopers of voor meerdere projecten

Er kunnen verschillende lijsten met ‘favoriete’ producten kunnen worden gevuld. Dit kan bijvoorbeeld een gestandaardiseerd assortiment, zodat iedere gebruiker altijd producten met de juiste specificaties besteld. Maar het is ook handig om de benodigdheden voor een project vooraf in een lijst te verzamelen. Uw veelvoorkomende straatnaamborden makkelijk herbestellen? Zet ze in een eigen lijst. U kunt dan alleen de tekst te wijzigen terwijl de andere eigenschappen hetzelfde blijven.

De vele voordelen van online shoppen met een zakelijk account

U kunt een projectreferentie of inkoopnummers toevoegen aan uw online bestelling. Ook een bijlage, bijvoorbeeld een inkoopopdracht of situatieschets, is tijdens het bestelproces te uploaden. U krijgt een ontvangstbevestiging van uw bestelling. Na verwerking in onze backoffice krijgt u een definitieve bevestiging met verwachte leverdatum. Eén werkdag voordat de goederen worden afgeleverd ontvangt u hierover van ons een seintje. Kortom, er zijn veel voordelen van het online bestellen. We verwelkomen u graag als online klant!