Duurzame ambities POL Heteren

POL Heteren zet zich al vele jaren in om kwaliteit, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen op een steeds hoger niveau te brengen. We zijn gecertificeerd volgens de nieuwste normen ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 en VCA** 2017/6.0

Met trots kunnen wij u melden dat wij nu ook de CO2 prestatieladder zijn opgestapt en dat ons management systeem voor het CO2-bewust handelen op 8 maart 2021 is gecertificeerd.

Op de website co2-prestatieladder.nl, waar u ons dus als certificaathouder terugvindt, zijn alle deelnemende bedrijven uit Nederland opgenomen. Onze profielpagina bevat naast het 'CO2-bewust certificaat' ook enkele initiatieven die wij als bedrijf hebben opgepakt in het kader van een CO2-bewuste bedrijfsvoering.

Uiteraard streven wij er naar om onze CO2 footprint steeds verder te verbeteren. Zo zijn er in 2021 416 zonnepanelen op het dak van ons bedrijfsgebouw geplaatst, waarmee wij voor een groot gedeelte kunnen voorzien in onze energiebehoefte...en nieuwe plannen zijn al in de maak. Een betere wereld begint tenslotte bij jezelf!

 

Documenten CO2-prestatieladder

Hieronder een overzicht van alle relevante documenten en certificaten die bij ons programma horen om onze CO2 uitstoot te reduceren. Onze CO2 footprint wordt ieder half jaar opnieuw vastgesteld en beoordeeld. De resultaten hiervan vindt u ook in onderstaande tabel.

CO2 reduceren doe je samen!

Graag gaan we met u in gesprek over onze ambities om CO2 te reduceren. Misschien heeft u wel suggesties die ons kunnen helpen deze ambities te verwezelijken. We nodigen u dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen met al uw vragen, opmerkingen, tips of adviezen. Het beste resultaat behalen we immers als we samenwerken aan een duurzame toekomst!