Ook een POL catalogus? Vraag 'm aan!

Wilt u onze catalogus ontvangen? Graag bezorgen we u kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend uw eigen exemplaar van onze catalogus. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is ons even een mail te sturen! Vergeet daarbij niet uw naam en contactgegevens te vermelden. En voor u het weet bladert u door alle productgroepen en bent u helemaal op de hoogte van al het moois dat POL Heteren te bieden heeft op het gebied van verkeer en veiligheid.

Belt u liever? Neem dan contact met ons op.

 

Onze catalogus digitaal doorbladeren? 

Onze catalogus is online door te bladeren. Voer in het zoekscherm trefwoorden in om snel en gemakkelijk de betreffende pagina’s te bekijken. De catalogus is niet alleen online door te bladeren, maar het is ook mogelijk om de catalogus in zijn geheel of alleen specifieke pagina's te downloaden en op te slaan op uw computer. Makkelijk als u een pagina wilt delen.

Begin dus snel met uw online ontdekkingstocht in onze catalogus! U zult versteld staan van ons uitgebreide aanbod verkeersmaterialen!

 


Hoera! Onze nieuwe catalogus is uit.

In de catalogus van POL Heteren vindt u werkelijk ‘alles voor verkeer en veiligheid’. Wij zijn trots op ons assortiment. In onze catalogus vindt u het breedste en diepste assortiment in Nederland als het gaat om het verhogen van veiligheid in het verkeer, in en rondom gebouwen en terreinen en op voertuigen.

POL Heteren is een familiebedrijf met 75 medewerkers waar persoonlijke aandacht voorop staat. We openden in 1968 onze deuren met de introductie van het oranje veiligheidsvest. Sinds die tijd bouwen we aan langdurige relaties met onze klanten en is het onze passie u alles te leveren op het gebied van verkeer en veiligheid.

Kernwaarden daarbij zijn het leveren van kwaliteitsproducten, maatwerk oplossingen en het bieden van een uitstekende service. Veel van onze producten en diensten zijn in onze catalogus opgenomen. Ook veel praktijkfoto’s en informatie die handig is bij het gebruik of het plaatsen van onze producten is opgenomen. Daarnaast leest u meer over regelgeving van verkeers- en signaleringsproducten. Ook onze geschiedenis en andere informatie over ons bedrijf komt aan bod.

Overheid, aannemer, bedrijf, instelling, professional, ZZP’er of particulier? U zult inspiratie genoeg vinden in onze catalogus. Vervolgens kunt u zowel persoonlijke met ons in contact treden of online uw producten bestellen. We staan graag voor u klaar!

Onze catalogus is onderverdeeld in de volgende productgroepen:


Deze 10 pagina's uit de POL catalogus geven u in 10 seconden een beeld van de veelzijdigheid van ons assortiment.....

Nieuwsgierig naar de andere onderdelen van ons assoritment verkeersmateriaal? Of nieuwsgierig naar wat we qua dienstverlening voor u kunnen betekenen? Een uitdagende maatwerkklus waar u wel wat hulp bij kan gebruiken? We denken graag met u mee! 

 

Blader online eens door onze catalogus en laat u inspireren. Hoofdstuk na hoofdstuk staat deze vol met verkeersmaterialen, signaleringsporducten, bewegwijzering, markering, afzetpalen, oplossingen voor een veilige schoolomgeving, hoogteportalen, straatnaamborden, verkeerstellers, full color bedrukte borden, verkeersbordpalen, tijdelijke afzettingen, raamwerken en nog veel meer kwaliteitsproducten.


Wij zijn trots op ons assortiment. In onze catalogus vindt u het breedste en diepste assortiment in Nederland als het gaat om het verhogen van veiligheid in het verkeer, in en rondom gebouwen en terreinen en op voertuigen. We wensen u veel leesplezier!

Ruud van den BreeAlgemeen directeur