Flexpost BB22 verkeerszuil - geel + K / D02 - Klasse 2

Flexpost BB22 verkeerszuil - geel + K / D02 - Klasse 2

Artikelnummer
157701540
  • Overrijdbare verkeerszuil
  • Retroreflecterend Klasse 2
  • Inclusief montage materiaal

De Flexpost overrijbare verkeerszuil bestaat uit een zuil met voetplaat en is uit één geheel van kunststof gemaakt. Na aanrijding komt de zuil in zijn oorspronkelijke positie terug. Extra opvallend door de hoge retroreflecterende banden.

€ 373,25 Excl. BTW € 451,63 Incl. BTW
Levertijd: 6-10 werkdagen

Omschrijving

Flexpost overrijbare verkeerszuilen zijn in diverse kleurcombinaties leverbaar en vallen extra op door de hoge retroreflecterende banden.

Overrijdbaar

De Flexpost verkeerszuil bestaat uit een zuil met voetplaat en is uit één geheel van kunststof gemaakt. Na aanrijding komt de zuil in zijn oorspronkelijke positie terug en zal niet scheef blijven staan, zoals bij traditionele verkeerszuilen vaak wel het geval is en een gevaar voor weggebruikers kan opleveren. Er is minimale schade aan de Flexpost en aan het voertuig. Besparing van onderhoudskosten!

Uitvoering

De Flexpost verkeerszuil voldoet aan de voorgeschreven afmetingen van 1000 mm hoog en 160 mm Ø. De zuilen zijn uitgevoerd met retroreflecterende banden van 160 mm hoog, in Klasse 3 (BB21) of Klasse 2 (BB22) folie.

Standaard wordt een kunststof HPDE-buis meegeleverd. De buis wordt aan de binnenzijde geplaatst en dit verhoogt de stabiliteit. Zo wordt voorkomen dat de zuil kan gaan ‘knikken’.

Montage

De Flexpost wordt met bevestigingsmateriaal geleverd en kan rechtstreeks op vlakke ondergronden, zoals asfalt of betonbanden, of met behulp van een prefab betonfundatie gemonteerd worden.

Er zijn diverse adapters leverbaar voor montage van de Flexpost op bestaande fundaties.

De Flexpost verkeerszuil wordt geleverd inclusief:

• Houtdraaibout RVS A2 M12x80
• Plug S16
• Vulplaatje
• HDPE-buis

Specificaties

Meer informatie
Product typeFlexpost verkeerszuil
RVV modelBB22
KleurGeel
ReflectieklasseKlasse 3
Buisdiameter (mm)160
Lengte (mm)1400