Gebruikte verkeersborden: duurzaamheid en kwaliteit met POL Re-Sign®

Wilt u bijdragen aan een circulaire toekomst voor Nederland? Ontdek dan de kracht van gebruikte verkeersborden met POL Re-Sign® van POL Heteren. Wij bieden een innovatieve en duurzame oplossing voor afgekeurde of overtollige verkeersborden, waardoor ze een nieuw leven krijgen en bijdragen aan een circulaire economie.

POL Re-Sign®: een nieuw hoofdstuk voor oude borden

Bij POL Heteren geloven we in hergebruik en duurzaamheid, daarom zetten wij vol in op gebruikte verkeersborden. Met POL Re-Sign® transformeren we oude verkeersborden door ze te reinigen met krachtige waterstralen, waarbij het regenwater wordt gefilterd en zonne-energie het proces aandrijft. Hierdoor kunnen we de levensduur van deze borden verlengen zonder de noodzaak van nieuwe productie.

Onze POL Re-Sign® borden kunnen meerdere levenscycli doorlopen, tot wel 80 jaar lang! Ze zijn van dezelfde hoge kwaliteit als nieuwe borden en kunnen zelfs meerdere keren worden voorzien van nieuwe folie, waardoor ze een duurzaam alternatief zijn voor traditionele verkeersborden.

Refurbishen van overtollige verkeersborden

In Nederland staan meer dan 600.000 overtollige verkeersborden die niet meer aan de eisen voldoen. Met POL Re-Sign® kunnen deze borden worden hergebruikt op plaatsen waar ze nog van waarde zijn. Bijna alle aluminium verkeersborden kunnen worden gerecycled, mits de drager nog in goede staat verkeert.

Mocht een bord niet bruikbaar zijn voor hergebruik, dan wordt het gerecycled tot nieuw aluminium, waardoor we grondstoffen besparen en afval verminderen.

Duurzaamheid en voordelen van POL Re-Sign®

De POL Re-Sign® verkeersborden hebben de hoogste duurzaamheidsscore in de Duurzaamheidsindex Verkeersborden. Ze dragen bij aan de nationale doelstelling om in 2050 volledig circulair te zijn. Daarnaast helpen ze bij het verminderen van CO2-uitstoot, waterverbruik en zijn ze vrij van toxische materialen.

Bij POL Heteren belonen we het inleveren van oude verkeersborden met statiegeld, waardoor u niet alleen bijdraagt aan duurzaamheid maar ook financieel voordeel geniet. Het statiegeld wordt als tegoed geregistreerd voor toekomstige bestellingen.

Kies voor een circulaire toekomst met POL Re-Sign®

Met POL Re-Sign® verkeersborden omarmt u een duurzame toekomst en draagt u bij aan de ambitieuze doelstellingen van de overheid voor 2030 en 2050. Maak vandaag nog de overstap naar gebruikte verkeersborden van POL Heteren en help mee aan een groenere samenleving.

Voor meer informatie over onze gebruikte verkeersborden en de voordelen van POL Re-Sign® verwijzen we u graag naar onze POL Re-Sign® folder. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor advies en bestellingen. Samen bouwen we aan een betere en duurzamere toekomst met POL Re-Sign®!