Breed assortiment klembeugels

Heeft u klembeugels nodig voor het monteren van een verkeersbord aan een flespaal, buispaal of lichtmast? POL Heteren heeft een breed assortiment klembeugels in verschillende diameters. Ook voor wandmontage zijn klembeugels een oplossing. POL Heteren is dé leverancier van alle producten op het gebied van verkeer en veiligheid. Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit. Met onze klembeugels kunnen verkeersborden eenvoudig worden bevestigd aan de verkeersbordpalen. In onze webshop vindt u klembeugels voor al onze type verkeersborden. U kunt deze los bestellen of in grotere hoeveelheden. Een aluminium klembeugel is optioneel met speciale anti-diefstalbouten leverbaar. Voor de montage nodigen wij u uit om ons assortiment met gereedschappen en klembandsystemen te bekijken. De verkeersbordbeugels zijn te verkrijgen in diverse diameters zodat ze geschikt zijn voor elke toepassing. U kunt filteren op type verkeersborden. POL Heteren biedt verkeersbordbeugels aan voor de volgende verkeersborden:

 • Aluminium DOR

 • Nabasco® biocomposiet Sign

 • Aluminium verstevigingsrand

 • Vlakke plaat

Wij bieden diverse soorten beugels aan zoals scharnierbeugels en klembandbeugels. Bekijk onze klembeugels voor straatnaamborden als u op zoek bent naar een klembeugel voor de montage van straatnaamborden. Elk type klembeugel heeft een eigen doel. Weet u niet goed welke klembeugel voor uw project het meest geschikt is? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee en bieden een maatwerkoplossing.

 1. set klembandbeugels voor aluminium verkeersborden
  Set klembandbeugels - steek 80 mm - met klemplaat

  Set van twee klembandbeugels voor montage van één verkeersbord aan een lichtmast of andere paal met afwijkende diameter. De bevestigingsbeugels worden gemonteerd in combinatie met een slangenklem of staalband.

  € 8,50 Excl. BTW € 10,28 Incl. BTW
 2. set scharnierbeugels voor DOR verkeersbord
  Set scharnierbeugels - 48 mm Ø - steek 80 mm - met klemplaat

  Set van twee klembeugels voor buisdiameter 48 mm Ø. Deze set bevestigingsbeugels is geschikt voor het monteren van één aluminium verkeersbord.

  € 10,50 Excl. BTW € 12,70 Incl. BTW
 3. Klemband Y-beugel - borduithouder - 100 mm
  Klemband Y-beugel - borduithouder - 100 mm

  Budgetvriendelijke beugel om plaatmateriaal 'vlaggend' aan een paal, lichtmast of staander te monteren.

   

  Lengte (mm):

  € 11,25 Excl. BTW € 13,61 Incl. BTW
 4. Klemband Y-beugel - borduithouder - 60 mm
  Klemband Y-beugel - borduithouder - 60 mm

  Budgetvriendelijke beugel om plaatmateriaal 'vlaggend' aan een paal, lichtmast of staander te monteren.

   

  Lengte (mm):

  € 9,00 Excl. BTW € 10,89 Incl. BTW
 5. C-profiel rail - t.b.v. Nabasco® Sign beugel vlaggende montage
  C-profiel rail - t.b.v. Nabasco® Sign beugel vlaggende montage

  Set C-profiel rails om in combinatie met 2 klembandbeugels een Nabasco® Sign verkeersbord uit het midden te hangen. Exclusief klembandbeugels.

  € 32,25 Excl. BTW € 39,02 Incl. BTW
 6. Set klembandbeugels Nabasco® Sign - vlaggende montage
  Set klembandbeugels Nabasco® Sign - vlaggende montage

  Set van twee klembandbeugels met C-profiel rail om een Nabasco® Sign verkeersbord uit het midden te hangen.

  € 48,25 Excl. BTW € 58,38 Incl. BTW
 7. Set muuroren met inbusbout - (set à 4 stuks)
  Set muuroren met inbusbout - (set à 4 stuks)

  Montageset voor het monteren van een bord met dubbel omgezette rand (DOR) aan een muur of wand.

  € 14,75 Excl. BTW € 17,85 Incl. BTW

Vragen over klembeugels?

Heeft u vragen over de klembeugels of heeft u montage advies van specialisten nodig? Wij helpen u graag! Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. POL Heteren is een familiebedrijf dat 55 jaar geleden haar deuren opende. Met onze ervaring en expertise kunnen we u gegarandeerd helpen. In onze overzichtelijke webshop kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. Het leveren van kwaliteitsproducten en het bieden van een uitstekende service staan bij ons hoog in het vaandel.

Levering klembeugels

Door de hoge voorraad van POL Heteren en het voordeel van eigen transport kunnen wij de beugels snel leveren. U kunt snel aan de slag als u bij ons een bestelling plaatst. Bent u nieuwsgierig naar ons complete assortiment en wilt u dat op uw gemak bekijken? U kunt onze gratis catalogus aanvragen. Dit is geheel vrijblijvend. In onze catalogus vindt u het breedste en diepste assortiment in Nederland als het gaat om het verhogen van veiligheid in het verkeer, in en rondom gebouwen en terreinen en op voertuigen. Laat u hierdoor inspireren! U bent ook hartelijk welkom in onze showroom. Hier staan de meest gangbare producten uit ons assortiment voor verkeer en veiligheid opgesteld. Wij staan graag voor u klaar!