Nabasco®Sign

Het antwoord op uw duurzaamheidsvraag voor verkeersborden!

In een wereld die steeds meer naar duurzaamheid beweegt, komen talloze alternatieven voorbij. Ook op het gebied van duurzame verkeersoplossingen zijn er steeds meer keuzes met elk hun voor- en nadelen. Bij POL Heteren willen we echter niet kiezen tussen duurzaamheid en kwaliteit.

Met Nabasco®Sign introduceren we het meest milieuvriendelijke en tegelijk ook hoogwaardige verkeersbord dat laat zien dat topkwaliteit en duurzaamheid prima samen gaan.

Het is logisch dat er in de branche van verkeersveilige oplossingen steeds meer vraag komt naar duurzame alternatieven. In een markt waarin jaarlijks tienduizenden borden worden vervangen is de impact op het milieu groot en is er in toenemende mate behoefte aan een duurzaam alternatief.

Het is een uitdaging die we als POL Heteren graag aangaan. Samen met NPSP, de koploper op het gebied van alternatieve composieten, hebben we de afgelopen jaren volop geïnvesteerd en geïnnoveerd met als resultaat het beste en meest milieuvriendelijke en duurzame verkeersbord van Europa.

100% Duurzaam
 
Bij de productie van Nabasco®Sign verkeersborden worden alleen natuurlijke grondstoffen gebruikt. Het biocomposiet bestaat uit natuurvezel versterkt materiaal van Nederlands riet, kalk en hars.

100% Lokaal
 
De belangrijkste grondstoffen zijn restmaterialen uit Nederlandse natuurgebieden. Daardoor ontstaat een aanzienlijk lagere milieubelasting dan bij materialen uit andere continenten, die vanwege transport voor een aanzienlijke CO2-uitstoot zorgen. 100% lokaal dus!

100% Circulair
 
Nabasco® biocomposiet verkeersborden zijn 100% circulair. Aan het einde van hun levensduur worden de borden vermalen, waarbij het restmateriaal volledig wordt hergebruikt bij de productie van nieuwe verkeersborden. Overigens worden de verkeersborden niet uit plaatmateriaal maar uit een modulaire mal vervaardigd. Daardoor is er ook bij productie 0% afval.

100% Kwaliteit
 
De levensduur van het vezel versterkte kunststof is nagenoeg onbeperkt en heeft in de praktijk bewezen tientallen jaren mee te gaan. Elektriciteitskasten zijn bijvoorbeeld van dit materiaal gemaakt. Voor de productie van verkeersborden zijn kunstvezels vervangen door natuurlijke producten, zoals riet.

100% Gecertificeerd
 
Nabasco® biocomposiet verkeersborden voldoen aan de Europese norm NEN-EN 12899-1 en de Nederlandse norm NEN 3381:2020. Uiteraard is de achterzijde in de verplichte grijze kleur uitgevoerd. Onze verkeersborden dragen dus bij aan een uniform en rustig straatbeeld.

Ook zijn Nabasco® biocomposiet verkeersborden Cradle-to-Cradle bronze gecertificeerd.

NabascoSign biobased verkeersborden kopen?

POL Heteren verkoopt NabascoSign biobased verkeersborden online via de pagina verkeersborden. Hier vindt u alle maten Nabascosign borden in alle beschikbare RVV modellen. Overstappen op NabascoSign verkeersborden is een bewuste en duurzame keuze! Onze verkeersborden helpen uw organisatie met het behalen van uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Heeft u aanvullend advies nodig over onze biobased verkeersborden of onze andere duurzame verkeersborden, helpt onze afdeling verkoop u graag verder.

Verduurzaam! Help uitputting van grondstoffen tegen te gaan! Boost uw milieubewuste imago! Kies voor fraai design en voor biobased verkeersborden die voldoen aan alle geldende regelgeving! Allemaal valide redenen om vandaag nog te kiezen voor NabascoSign!