Verkeersborden kopen

Verkeersborden kopen? POL Heteren levert vijf typen verkeersborden. De drager is de basis van het verkeersbord en hier bieden wij vier mogelijkheden voor aan. Het beeldvlak van retroreflecterende folie wordt hierop aangebracht met een levensduur van 10 of 20 jaar. Uiteraard voldoet elk type verkeersbord aan het RVV 1990 (Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990), de uitvoeringsvoorschriften BABW inzake verkeerstekens (Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer), aan de laatste normen NEN-EN 12899-1 en NEN 3381 en zijn de borden voorzien van de wettelijk vereiste CE-markering. Bekijk hieronder de vijf typen verkeersborden.

De vijf typen verkeersborden

In onderstaande tabel zijn de verschillende combinaties van drager en beeldvlak op basis van levensduur en reflectie weergegeven. De ‘Ultimate Signing 2022’ standaard is door de branchevereniging VNVF (Vereniging Nederlandse Verkeersborden Fabrikanten) uitgebracht.

 

 

  Type verkeersbord Reflectie Levensduur
1  Ultimate Signing™ Aluminium Dubbel Omgezette Rand (DOR) Klasse 2 10 jaar
2 Ultimate Signing™ Aluminium Dubbel Omgezette Rand (DOR) Klasse 3 20 jaar
3 Ultimate Signing™ Refurbished aluminium Re-Sign Klasse 3 20 jaar
4 Ultimate Signing™ Nabasco® biocomposiet Klasse 3 20 jaar
5 ALUNI Signing Aluminium verstevigingsrand Klasse 3 20 jaar

 

Verkeersborden bestellen

Als u verkeersborden wilt bestellen, dan bent u bij POL heteren aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor officiële verkeersborden. Wij leveren 5 typen verkeersborden en ieder type is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. In ons assortiment heeft u de keuze uit onder ander informatieborden, waarschuwingsborden, gebodsborden en veel meer. 


Ook kunt bij POL heteren tijdelijke verkeersborden kopen. Denk hierbij aan verbodsborden voor vuurwerk of borden voor omleidingen. De verkeersborden zijn eenvoudig te monteren en ook weer eenvoudig te demonteren (als ze voor tijdelijke toepassingen worden gebruikt). 

Verkeersborden leverancier POL Heteren

POL Heteren is een gecertificeerde verkeersborden leverancier. Alle verkeersborden voldoen aan de wettelijke eisen en kunnen daardoor worden gebruikt op de openbare wegen. U kunt de verkeersborden kopen in onze webshop. Door onze hoge voorraad en onze eigen transport worden de borden snel bij u geleverd. 

Verkeersborden plaatsen

De verkeersborden kunnen eenvoudig worden gemonteerd aan flespalen of buispalen. U vindt dit ook in ons assortiment, samen met klembeugels en overig toebehoren om de borden te monteren. Wilt u de verkeersborden liever laten plaatsen in plaats van zelf plaatsen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. POL Heteren plaatst verkeersborden, straatnaamborden en bewegwijzering op locatie. 

Maatwerk advies over verkeersborden

Heeft u een vraag over het kopen van verkeersborden? Of wilt u graag maatwerkadvies over de verkeersborden? Bij POL Heteren helpen wij u graag verder. U kunt contact met ons opnemen en dan zullen wij u zo spoedig mogelijk te woord staan.