Verkeersdata en locaties direct in beeld

Ongeacht waar u zich bevindt, met viaCloud bieden wij een online platform waarmee u direct toegang toegang heeft tot uw POL V3000 snelheidsdisplays. Een slimme verbindingsoplossing waarmee al uw gekoppelde apparaten op een kaart worden weergegeven en meetgegevens veilig worden opgeslagen. Daarnaast wordt beheer met viaCloud nog eenvoudiger, zo kunt u bijvoorbeeld online de apparaatinstellingen wijzigen, meetgegevens analyseren of de accustatus bekijken. Bovendien zijn alle verkeersbewegingen real-time te volgen.

Dit zijn maar enkele voorbeelden wat viaCloud allemaal te bieden heeft. Graag laten wij u in een vrijblijvende demo écht alle nieuwe viaCloud functionaliteiten zien. Maak daarom snel een afspraak!

Wanneer kan ik viaCloud gebruiken?

Om toegang te krijgen tot het viaCloud platform moeten wij de displays van een geconfigureerde simkaart voorzien. Zodra wij de simkaart(en) hebben geplaatst worden de displays in de viaCloud omgeving aangemeld. U ontvangt vervolgens een emailbericht met een link om uw account te activeren. Na activatie van uw account kunt u direct gebruik maken van alle functionaliteiten binnen het viaCloud platform. 

Binnen uw organisatie kunt u als beheerder meerdere gebruikers toegang verlenen en eventueel rechten toewijzen voor het gebruik van viaCloud.

Welke apparaten zijn geschikt?

Het viaCloud platform is geschikt om te gebruiken in combinatie met de POL V3000 MINI, COMPACT, PLUS en VARIO.

Locaties aanmaken & apparaten toewijzen

Er zijn één of meerdere locaties aan te maken waar diverse displays aan gekoppeld kunnen worden. Een overzicht van alle locaties wordt in een kaartweergave getoond. Per locatie kunt u de meetgegevens evalueren.

Meetgegevens per apparaat of locatie bekijken

U kunt alle meetgegevens bekijken of alleen de gegevens van een bepaalde periode door de start- en eindtijd aan te geven. Via de optie ‘real-time modus’ verstuurt het apparaat de verkeersbewegingen direct naar viaCloud. Deze optie dient alleen ter controle of ter demonstratie gebruikt te worden.

Instellingen, teksten & symbolen aanpassen

In de viaCloud omgeving zijn instellingen en parameters direct aan te passen. Ook teksten en symbolen zijn in de viaCloud omgeving aan te passen. Er is een bibliotheek met symbolen die gebruikt kunnen worden en via de online editor kunt u ook zelf symbolen samenstellen.

Meetgegevens evalueren

Zodra een snelheidsdisplay aan een locatie is toegewezen, worden de meetgegevens voor deze locatie in viaCloud opgeslagen.

Diverse berekeningen en analyses zijn direct in viaCloud te bekijken of als Excel rapport te exporteren.