Het stokje is overgedragen

Gisteren droeg Ruud van den Bree zijn taken en verantwoordelijkheden over aan Ardjan van der Blonk, de nieuwe Algemeen directeur van POL Heteren bv. Met de overhandiging van 'het stokje' is de functie symbolische overgedragen.
 
Dat stokje staat voor de onderlinge verbondenheid met onze klanten en de betrokkenheid bij onze medewerkers. Het vertegenwoordigt de normen en waarden van ons bedrijf. Alleen als team is een estafetteploeg in staat een goede prestatie neer te zetten! Daar gaan we al 55 jaar voor en dat zullen we met al onze energie zo blijven voortzetten!
 
We willen Ruud heel hartelijk bedanken voor alle mooie dingen die hij de afgelopen 10 jaar samen met ons heeft bereikt. Hem bedanken voor zijn warmte en gezelligheid. Zijn kennis en kunde heeft onze organisatie naar een volgend niveau gebracht. Bedankt!! Ruud zal nog tot 1 november bij POL zijn om lopende zaken over te dragen. We wensen hem daarna heel veel geluk toe bij zijn vervolg buiten POL. Het ga je goed Ruud!
 
En natuurlijk een warm welkom aan Ardjan! Heel fijn dat we in jou een enthousiaste en bevlogen nieuwe directeur hebben mogen vinden. Sinds begin september leer je alles wat met POL, haar klanten en medewerkers te maken heeft. Dat gaat je makkelijk af. Je ziet mogelijkheden en denkt in oplossingen. We gaan dan ook met het volste vertrouwen samen met jou de dynamische toekomst van POL Heteren bv in!