Instagrid ONE MAX: de groene oplossing voor draagbare elektriciteit

In de wereld van veeleisende bouwprojecten, afgelegen werklocaties en buitenevenementen, heeft de Instagrid ONE MAX zijn nut inmiddels bewezen als de ultieme oplossing voor draagbare stroomvoorziening. Dit geavanceerde draagbare batterijsysteem, ontworpen door Instagrid, tilt mobiliteit naar nieuwe hoogtes en biedt een milieuvriendelijk alternatief voor lawaaierige en vervuilende aggregaten.

Waarom investeren in de Instagrid ONE MAX?

De Instagrid ONE MAX is innovatief. De unieke voordelen waar professionals in diverse sectoren van profiteren bij gebruik van de Instagrid draagbare stroomvoorziening:

De Instagrid is milieuvriendelijk en geluidsarm

De Instagrid ONE MAX vermindert lokale emissies en elimineert geluidsoverlast, waardoor een schonere en stillere werkomgeving wordt gecreëerd. Het biedt een groenere aanpak voor stroomvoorziening, waardoor professionals emissievrij kunnen werken.

Plug-and-Play gebruiksgemak

Het plug-and-play ontwerp van de Instagrid ONE MAX vereenvoudigt het aansluitproces aanzienlijk. Gebruikers kunnen moeiteloos hun gereedschap verbinden en direct aan de slag, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en efficiëntie wordt gemaximaliseerd.

De Instagrid is draagbaar & mobiel

Met een opmerkelijk lichtgewicht van slechts 20 kg biedt de Instagrid ONE MAX ongeëvenaarde mobiliteit. Deze draagbare stroomvoorziening kan overal worden meegenomen, waardoor professionals de vrijheid hebben om hun elektrische apparatuur overal te gebruiken zonder enige beperking.

Werk veilig en efficiënt met de Instagrid ONE MAX

De Instagrid ONE MAX  minimaliseert struikelgevaar en presteert onder alle weersomstandigheden, wat zorgt voor betrouwbaarheid en veiligheid op de werkplek. Dit draagt bij aan een prettige en efficiënte werkomgeving.

De indrukwekkende prestaties van de Instagrid

Met een indrukwekkende capaciteit van 2,1 kWh en een piekvermogen van 18.000 W, levert de Instagrid ONE MAX de meeste energie in een draagbaar formaat. Hierdoor kunnen gebruikers de hele werkdag productief blijven, met een continu vermogen van 3.600 W voor diverse toepassingen.

De Instagrid ONE MAX kopen? 

De Instagrid ONE Max wordt niet alleen geprezen voor zijn toepasbaarheid op bouwplaatsen en bij infraprojecten, maar ook voor de hulpverlenings- en evenementensector. Dit illustreert de veelzijdigheid van dit draagbare energiestation, dat de professionele mobiliteit naar nieuwe hoogtes tilt.

Als u op zoek bent naar een groenere, stillere, en meer draagbare oplossing voor stroomvoorziening, dan is de Instagrid ONE MAX uw ideale metgezel. Werk emissievrij, laad uw gereedschap op accu op, en omarm de vrijheid om overal te werken, zelfs op plekken zonder stroomvoorziening. Met de Instagrid ONE MAX bent u klaar voor elke uitdaging die op uw pad komt. Bestel nu en ontdek de kracht van een milieuvriendelijk en draagbaar energie-alternatief op de bouwplaats en daarbuiten! 

Aanvullende informatie gewenst? Onze adviseurs helpen u graag verder!