In de nieuwe catalogus van POL Heteren bv vindt u werkelijk ‘alles voor verkeer en veiligheid’. Wij zijn trots op ons assortiment! Dat mag gerust het breedste en diepste in Nederland worden genoemd als het gaat om het verhogen van veiligheid in het verkeer, in en rondom gebouwen en terreinen en op voertuigen.

Zoals u weet leveren we kwaliteitsproducten, maatwerk oplossingen en bieden we een uitstekende service. Veel van onze producten en diensten zijn in deze catalogus opgenomen. Ook zijn  veel praktijkfoto’s opgenomen. Ook informatie die handig is bij het gebruik of het plaatsen van onze producten is onderdeel van onze catalogus. U leest meer over regelgeving van verkeers- en signaleringsproducten. Ook onze geschiedenis en andere informatie over ons bedrijf komt aan bod.

Overheid, aannemer, bedrijf, instelling, professional, ZZP’er of particulier? U zult inspiratie genoeg vinden in onze catalogus. Vervolgens kunt u zowel persoonlijke met ons in contact treden of online uw producten bestellen. We staan graag voor u klaar!

Onze catalogus digitaal doorbladen of een catalogus aanvragen?