Afzetmaterialen

Om te voorkomen dat personen een gebied betreden, wordt gebruik gemaakt van tijdelijk afzetmateriaal. Dit materiaal is op verschillende manieren inzetbaar: tijdens wegwerkzaamheden, evenementen of bij incidenten en calamiteiten. In al deze gevallen is het doel hetzelfde: het waarborgen van de veiligheid. U kunt hierbij denken aan afzethekken, dranghekken en verkeerskegels. Wij bieden voor veel verkeerssituaties een passende oplossing met onze afzetmaterialen. POL Heteren heeft een breed aanbod op het gebied van tijdelijk en permanent afzetmateriaal. Bekijk alle afzetmaterialen in ons assortiment hieronder.

Weg afzetmateriaal

Wilt u wegen tijdelijk afzetten of afsluiten voor verkeer? Wanneer weggebruikers verkeershinder kunnen ondervinden van stremmingen, wegopbrekingen, omleidingen of andere tijdelijke obstakels is het belangrijk om de weg af te zetten. Wegen kunnen op diverse manier worden afgezet, zoals met: hekken, schermen, kegels en linten. Bij POL Heteren vind u diverse weg afzetmaterialen. 


Afzetmaterialen kopen bij POL Heteren

Afzetmaterialen worden op verschillende manieren ingezet. Voor het tijdelijk of permanent afzetten van een locatie zijn er daarom per situatie verschillende soorten afzetmateriaal beschikbaar. Zo zijn er afzethekken die veilig werken aan de weg mogelijk maken, dranghekken om de veiligheid tijdens evenementen en concerten te waarborgen en duurzaam afzetlint (afzetband) dat hulpdiensten kunnen gebruiken bij calamiteiten. De afzethekken van POL Heteren zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals: kunststof, aluminium en beton. Op zoek naar andere producten voor wegwerkzaamheden, zoals bebording of zichtbaarheidskleding? Bekijk dan al onze Werk in uitvoering toepassingen.

Alle afzetmaterialen die wij verkopen, worden vervaardigd van uiterst betrouwbare en duurzame materialen en voldoet aan de voorgeschreven CROW-richtlijnen. Hierdoor is absolute kwaliteit altijd gegarandeerd.


Advies over afzetmateriaal

Wilt u meer weten over ons brede assortiment op het gebied van afzetmaterialen? We vertellen u er graag meer over. U kunt uw afzetmaterialen natuurlijk ook direct bestellen in onze webshop. Dankzij onze grote voorraad en eigen transport kunnen we u de artikelen snel en vakkundig leveren.