Bank PARIS - Ural Black - 1800x640x890 mm

Bank PARIS - Ural Black - 1800x640x890 mm

Artikelnummer
158010040UB

  Zitbank PARIS heeft een eenvoudig en tijdloos design. De bank heeft verlengde poten om in te graven en wordt compleet gemonteerd door ons afgeleverd.

  € 397,00 Excl. BTW € 480,37 Incl. BTW

  Omschrijving

  Onderhoudsvrije zitbank uit 100% gerecycled kunststof. Bank PARIS is uitgevoerd in de kleur Ural Black en past zowel in het dagelijks straatbeeld als in een natuurlijke omgeving.

  PARIS, zitbank met een tijdloos ontwerp

  De PARIS zitbank heeft een eenvoudig en tijdloos ontwerp. Het ontwerp is gebaseerd op de parkbanken uit de gelijknamige stad. Het enige verschil is dat deze bank is vervaardigd uit duurzaam gerecycled kunststof en dus jarenlang mooi en schoon blijft. Ideaal om toe te passen in parken, speeltuinen, bij scholen, restaurants, op bedrijfsterreinen of elders in de openbare ruimte. Onderhoud is niet nodig omdat het recycling materiaal UV- en waterbestendig is.

  De PARIS zitbank wordt geleverd met verlengde poten om in te graven. De zitbank wordt compleet gemonteerd door ons afgeleverd.

  Duurzaam & onderhoudsvrij

  Voor straatmeubilair gelden belangrijke eisen. Het moet sterk zijn, lang meegaan en bovenal veilig zijn. Een zitbank, picknicktafel, bloembak of afvalbak is gemaakt van 100% gerecycled kunststof.

  Dit materiaal rot of splintert niet en behoudt onder alle weersomstandigheden zijn sterkte en veerkracht. Het kunststof vergt geen onderhoud en is makkelijk schoon te maken, zelfs graffiti is eenvoudig te verwijderen. Kortom, het perfecte alternatief voor hout en beton.

  Specificaties

  Meer informatie
  Product typeZitbank
  ModelPARIS
  KleurUral Black
  Materiaal100% gerecycled kunststof
  Afmeting (mm)1800x640x890
  Gewicht (kg)86
  OpmerkingCompleet gemonteerd afgeleverd!