Hoera, we zijn over! POL.nl geheel vernieuwd

POL.nl 100% vernieuwd

Welkom op onze geheel vernieuwde webshop.  Er is hard gewerkt om een mooie en gebruiksvriendelijke webshop voor u te maken. Dat is volgens ons heel goed gelukt! Daar zijn we enorm blij mee!

Bestaande gebruiker? Uw gegevens zijn meeverhuisd naar de nieuwe webshop!

Heeft u in de afgelopen jaren een account gehad op POL.nl? Dan zijn uw NAW gegevens en overige condities hoogstwaarschijnlijk meeverhuisd naar onze nieuwe webshop. Alleen uw persoonlijke inlogcode zal moeten worden vernieuwd. Dat kan door op de button ‘Wachtwoord vergeten?’  te drukken tijdens het inloggen. Gebruik daarbij het emailadres waarmee u voorheen ook altijd inlogde. U ontvangt dan per mail een link waarmee u uw wachtwoord kunt instellen.

Heeft u nog geen account op POL.nl? Een account biedt veel voordelen!

Meld u zich dan snel aan! Ingelogd maakt u eenvoudig gebruik van de vele extra’s die onze webshop biedt. U kunt dan meerdere bestellijsten maken, bijvoorbeeld voor benodigdheden per project, hardlopers, toekomstige budgetaanvragen, etc. Ook uw eigen bordontwerpen zijn zo op te slaan en eenvoudig te herbestellen. Hier leest u meer over de voordelen van een zakelijk account.

Komt u er met het aanmelden of het gebruik niet helemaal uit? Ons webshop- en salesteam staan voor u klaar! We ondersteunen u graag. Zowel telefonisch als per mail.

Welke voordelen heeft onze nieuwe webshop?

In onze nieuwe webshop kunt u makkelijk:

 • met meerdere gebruikers samen onder één gezamenlijk zakelijk account werken
 • verschillende afleveradressen opslaan
 • op smartphone of tablet winkelen
 • meerdere eigen bestellijsten definiëren om snel uw bestellingen te doen
 • straatnaamborden bestellen en in 3D bekijken
 • eigen bordontwerpen opslaan om eenvoudig te kunnen herbestellen
 • uw bestelhistorie bekijken en gebruiken om eenvoudig nieuwe bestellingen te plaatsen
 • uw korting zien (indien van toepassing) als u bent ingelogd
 • filters gebruiken voor snelle productselecties
 • zoeken door slimme zoekfunctionaliteit
 • veel aanvullende informatie vinden die u helpen bij uw aankoop

POL.nl 100% nieuw maar nooit 100% af…

We zijn live. De belangrijkste stap is dus gezet. Maar er blijft nog veel werk aan de winkel. We gaan ons assortiment verder uitbreiden en bestaande artikelen voorzien van nog meer relevante informatie. Ook gaan we hard aan de slag met nieuwe configuratoren. De straatnaambordconfigurator is live. De verkeersbordconfigurator staat in de steigers. Er zal nog volop ‘onder de motorkap’ gesleuteld worden om extra functionaliteiten toe te voegen. Mocht u zelf zaken missen, schroom niet het ons te laten weten!

We hopen u dus vaak te mogen verwelkomen op het vernieuwde POL.nl