Elektronische slagbomen; het gemak van terreinafsluiting op afstand

Uitgelicht: elektronische slagbomen

Uw terrein afsluiten voor onuitgenodigd autoverkeer of uw terrein beter beheren? Wij hebben de oplossing voor u! Al jaren leveren we een ruim assortiment handbediende slagbomen. Maar wist u dat wij ook elektronische slagbomen leveren en monteren? Gemak dient de mens. Om de slagboom te openen volstaat een druk op de knop van de meegeleverde afstandsbediening.

Graag stellen we, als voorbeeld, de complete slagboom set Beninca POLEVA7 aan u voor. Deze opstelling wordt geleverd met slagboomzuil, slagboom (7m), handzender, flitslicht, vangpaal en betonsokkels voor vangpaal en slagboomzuil. De POLEVA7 heeft een modern afgerond design. De techniek is weggewerkt in een stevige stalen behuizing. De installatie voldoet aan alle veiligheidseisen. Bij stroomuitval is de slagboom handmatig te ontgrendelen. Als de slagboom bij sluiting een obstakel raakt, voorkomt een rubberen strip beschadigingen. De boom gaat dan ook direct weer open. Deze elektronische slagboom is ook verkrijgbaar met slagbomen van 5 en 8 meter lengte.

Eenvoudig zelf samen te stellen en onderhouden slagbomen met afstandsbediening

Alle onderdelen uit de set zijn ook los verkrijgbaar. Bovendien zijn er opties beschikbaar, zoals detectielussen,  boomverlichting en pendelsteunenHierdoor is het Beninca slagboom set heel flexibel in te zetten en voor bijna iedere terreinafsluiting geschikt. Denk daarbij aan plaatsing van slagbomen bij parkeerterreinen of inritten op bedrijfsterreinen, terreinen die in beheer van VVE's zijn of aan campings en andere recreatiebedrijven. Met een slagboom bepaalt u wie er toegang krijgt tot uw terrein en wie niet. 

De verkrijgbaarheid van losse onderdelen zorgen er ook voor dat u eenvoudig zelf reparaties kan uitvoeren als er onverhoopt schade is ontstaan aan de slagboominstallatie. U kunt met de de POLEVA5, POLEVA7 en POLEVA8 dus vele jaren zorgeloos zorgen voor een afgesloten terrein.

Plaatsing en advies bij aanschaf van uw elektronische slagboom

Onze Servicedienst wegbeheer kan de elektronische slagbomen voor u plaatsen. Beschikt u over een eigen technische dienst, dan is zelf monteren zeker ook een optie.

Hulp nodig bij het samenstellen van een nette en betaalbare terreinafsluiting? Onze afdeling verkoop helpt u graag verder. Neem dus snel contact op voor een vrijblijvende advies of prijsopgave!