Verkeersmaterialen aan RAW-bestekken toevoegen

Recent is de bestekservice van POL Heteren opgeleverd. Met de toevoeging van onze producten aan de landelijke bestektool, wordt het opstellen van bestekken voor infrastructurele werken een stuk eenvoudiger.

Via bestek.pol.nl kan een RAW bestekpost worden geconfigureerd voor straatnaamborden, flespalen, flexpost verkeerszuilen, rotondeportalen, zoneportalen, fietspaden, Julie straatmeubilair, verkeerseilanden en RVV verkeersborden.

De bestekservice van POL is gebaseerd op de adviestool van Utopis Bestek. Deze adviestool is onderdeel van de dienstverlening van specialist ZeeBoer. De bestektekst service zorgt voor een goede omschrijving van onze oplossingen in uw bestek. Dankzij opname in de  bestekservice ontsluiten we de kennis die we hebben van onze producten richting de markt. Het gebruik van de bestektekst service voorkomt fouten in productcombinaties. De beschreven producten voldoen aan alle actuele standaarden uit de markt voor verkeersmaterialen.

Met de bestekservice van POL sluit ons assortiment aan bij de besteksystematiek van onze klanten en de klanten van onze opdrachtgevers. Omdat in de grond-, weg- en waterbouw is een RAW-bestekservice een must is, zijn we als POL blij als eerste verkeersbordenfabrikant te zijn aangehaakt bij Utopis bestek.

Via https://bestek.pol.nl/ bent u 24/7 in staat de juiste bestekteksten te verkrijgen voor uw project.

Op de overzichtspagina van de bestekservice pagina van POL ziet u een overzicht van de verschillende productgroepen waar bestekteksten van beschikbaar zijn.

Op de productpagina in de bestektekst tool maakt u een aantal keuzes om tot het gewenste product te komen. De technische en functionele specificaties worden voor u in de juiste RAW bestekpost uitgewerkt waarna u eenvoudig het bestekresultaat in *.RSX-format download voor plaatsing in uw projectbestek.

In onze webshop POL.nl staan op de productpagina’s van bij de betreffende producten ook verwijzingen naar de RAW-bestektekst bij de specificaties van het product.

De bestekservice is een dynamische omgeving. We werken aan uitbreiding. Dus mist u een product in uw bestek dat nog niet in onze bestekservice aanwezig is? Neem dan contact op met onze verkoop binnendienst. Wij helpen u graag verder!

Na de keuze voor een productcategorie op de home-pagina van de bestektekst service volgt een productpagina waar alle relevante variabelen kunnen worden geselecteerd om tot een uniek product te komen waarvoor de bestektekst tool een RAW-bestektekst genereert. 

Is de productkeuze op de productpagina gedaan, volgt een RAW-bestektekst. Middels de handige download knoppen kan de bestektekst in RSX of TXT formaat worden binnengehaald en worden toegevoegd aan het infrabestek.  In de grond-, weg- en waterbouw is een RAW-bestekservice nou eenmaal een must, ideaal dus dat de verkeersproducten van POL Heteren nu beschikbaar zijn!