Uitneembare afzetpalen

Uitneembare palen kopen? Bekijk het ruime assortiment afzetpalen van POL Heteren. Verwijderbare palen zijn uitermate geschikt voor straten en pleinen die af en toe voor het verkeer opengesteld moeten worden. Denk hierbij aan voetgangerszones, marktpleinen, parkeerzones en ingangen van garages. Ook kunt u bij ons terecht voor driekantsleutels voor palen met driekantsloten. Benieuwd naar het hele assortiment? Bekijk dan alle uitneembare palen hieronder.

Producten 1-12 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Uitneembare paal

De uitneembare paal van POL Heteren is thermisch verzinkt en voorzien van een 2-componenten laklaag. Deze laklaag zorgt er, naast de zichtbaarheid, ook voor dat de palen corrosiebestendig zijn. 

De bodemhuls waarin de paal vergrendeld wordt, ligt gelijk met het wegdek en heeft slechts een kleine opening. Dit zorgt ervoor dat het systeem geen problemen oplevert met voetgangers of overig verkeer als de paal tijdelijk is verwijderd. De ronde palen zijn verkrijgbaar in diverse buisdiameters en de vierkante palen zijn 70x70 mm breed. Tegen meerprijs zijn onze uitneembare afzetpalen leverbaar met draagogen en/of reflecterende banden van 200 mm. 

Wanneer de bodemhuls niet kan of mag worden toegepast, bijvoorbeeld in het geval van een harde ondergrond (zoals beton en asfalt), dan kan de paal met behulp van een opzetvoetje worden vastgezet. Een praktische oplossing voor de harde ondergronden waardoor de palen uitneembaar blijven. De palen met opzetvoetjes kunt u ook vinden in ons assortiment.


De uitneembare palen zijn verkrijgbaar in twee soorten uitvoeringen: 

Driekantsleutel voor uitneembare paal

Een gedeelte van de uitneembare palen zijn voorzien van een driekantslot. De sleutel voor dit slot, het driekantslot, is ook te vinden in ons assortiment. Met behulp van deze driekantsleutel kan de paal eenvoudig worden ontgrendeld. Het terugplaatsen van de paal kan zonder de driekantsleutel.  

Het driekantslot zorgt ervoor dat hulpdiensten de paal eenvoudig kunnen ontgrendelen in noodsituaties. Zij zijn over het algemeen zelf ook in het bezit van een driekantsleutel. De uitneembare palen zijn hierdoor geschikt voor iedere verkeerssituatie.

Advies over uitneembare palen

U kunt ook bij POL Heteren terecht wanneer u advies wilt over de uitneembare palen. Neem hiervoor contact met ons op en dan staan wij u zo spoedig mogelijk te woord.