Ovalen zuilen

Echt professioneel uitpakken met uw entreebord? Optimaal aandacht te trekken van potentiële klanten of bezoekers goed de weg wijzen? Dan zijn ovale zuilen bij uw entree hét medium! Met onze ovale zuilen zal uw uiting maximaal opvallen; er is genoeg ruimte voor duidelijke teksten grote en logo’s!  Ovalen zuilen kunnen intern worden verlicht met duurzame en energiezuinige LED’s. Dit maakt ze zowel overdag als ’s avonds goed zichtbaar en goed leesbaar. Echte pluspunten van onze ovalen entree- of reclamezuil zijn de fraaie afwerking en de zeer lange levensduur.

 

Wat is een ovalen zuil?

Hét kenmerk van een ovalen zuil is dat deze in het midden dikker is dan aan de zijkanten. De afgeronde zijkanten van de zuil, die ook dienst doen als staander, zijn vervaardigd uit aluminium dat in kleur is gepoedercoat. Deze profielen bieden aan de binnenzijde ruimte aan plaatmateriaal. Doordat de platen wat breder zijn dan de totale breedte van het portaal, staan deze platen bol naar buiten. De bovenzijde van de ovalen zuil wordt afgewerkt met een kap, zodat van inregenen geen sprake is. De staanders steken 900 mm onder de tekstpanelen uit. Deze staanders moeten worden ingegraven en het gat moet worden gevuld met beton, zodat de zuil stevig in de grond is verankerd.

Welke soorten ovalen zuilen levert POL?

De ovalen (reclame)zuilen van POL Heteren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Onze twee meest verkochte ovalen zuilen zijn de zuil Jumbo en de zuil Deluxe.

Ovalen zuil Jumbo

  • Keuze uit intern verlicht of onverlicht. Beide soorten zuil hebben een eigen type acrylaat plaat. De dikte van de plaat wordt bepaald door de breedte van de zuil. Bredere zuilen hebben een dikkere acrylaatplaat.
  • Het profiel op de kopse kanten van de zuil is 185 mm Ø
  • Bij een verlichte zuil is optioneel een schemerschakelaar of tijdschakelklok verkrijgbaar
  • Beschikbare hoogtes: 1.000, 1.500, 2.000, 2.500, 3.000 en 4.000  mm
  • Beschikbare breedtes: 800, 1.000, 1.250 en 1.500 mm (kleine breedtes niet in alle hoogtes verkrijgbaar)

Ovalen zuil DeLuxe

  • Alleen verkrijgbaar in onverlichte uitvoering. Aanstralen met (grond)spot is uiteraard wel mogelijk
  • Volledig in aluminium uitgevoerd
  • Het profiel op de kopse kanten van de zuil is 70 mm Ø
  • Beschikbare afmetingen (bxh): 800x1.000, 800x1.500, 1.000x2.000 en 1.000x3.000 mm

Advies over ovalen zuilen nodig?

Ovalen zuilen zijn een uitstekende investering voor uw bedrijf of organisatie als uw  naamsbekendheid en zichtbaarheid wil vergroten. Een mooie ovalen entreezuil is een heus visitekaartje! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Vrijblijvend een offerte met ontwerp van een ovalen zuil ontvangen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs! We helpen u graag verder!