Trekputten

Trekputten worden in combinatie met mantelbuizen ingezet voor de aanleg van distributienetwerken en zijn daardoor zonder graafwerk blijvend toegankelijk. Trekputten zijn onmisbaar op het gebied van onderhoud, uitbreiding of aanpassing wanneer het gaat om de uitrol van nieuwe technieken. Trekputten worden onder meer toegepast in gebouwen, in voetgangersgebieden, in bermen of op middengeleiders.

Producten 1-12 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer wordt een trekput gebruikt?

Trekputten en mantelbuizen worden gebruikt bij de aanleg van nieuwe tracés en bij het onderhouden en upgraden van oude tracés. Doordat onze trekputten modulair zijn opgebouwd, kunnen de oude installaties in dezelfde trekput worden gecombineerd met de nieuwe. Kortom, zodra er gegraven wordt, mantelbuizen en trekputten plaatsen!

 

Waarom wordt een trekput gebruikt?

Een trekput wordt gebruikt om graafwerk te voorkomen bij nieuwe, of veranderende wensen aan het netwerk. Hiermee worden toekomstige kosten bespaard, overlast beperkt, ruimte geoptimaliseerd en installaties beschermd. De nieuwe vraag wordt: “Waarom niet?”

Waar wordt een trekput toegepast?

Trekputten worden toegepast in haarvaten van distributienetwerken. Denk hierbij aan het organiseren en beschermen van kabels voor elektriciteit, voor glasvezel, voor gassen en vloeistoffen.

 

Bij welke toepassingen wordt een trekput gebruikt?

Te over. Stroom over lange oprijlanen, toegangscontroles voor bedrijven en terreinen, stoplichtinstallaties, openbare verlichting, glasvezelnetwerken, stroomvoorziening op evenemententerreinen, camerabewaking, sensoren op afstand.

Een gastvrij netwerk in een woonwijk creëren

Zijn gastvrije netwerken alleen interessant voor A- en B- zones? Of ook voor woonwijken? Onderstaande video geeft uitleg over de voordelen van een generieke uitrol van gastvrije netwerken.