Voor de aluminium profielen uit het P-Sign programma van POL Heteren zijn er verschillende hulpprofielen verkrijgbaar. Met de RPG hulpprofielen is het mogelijk om bijvoorbeeld tekstplaten te integreren in de vaste RB profielen. Ook is er een hulpprofiel dat gebruikt kan worden om twee aluminium sandwichplaten samen te brengen en te vergrendelen waarmee licht gebogen borden kunnen worden gevormd. Daarnaast zijn er onderdelen en bevestigingsmaterialen verkrijgbaar die nodig zijn bij het samenstellen van onze aluminium portaalopstellingen.

Waarom kiezen signbedrijven voor het P-Sign programma?

De aluminium profielen uit het P-Sign programma van POL Heteren zijn zeer praktisch in gebruik. Ze zijn eenvoudig te monteren en ze zijn voor vele toepassingen geschikt. Doordat er hulpprofielen beschikbaar zijn voor het plaatsen van aluminium sandwichtplaten of trespa volkernplaten, kunnen ook grote tekstoppervlakten worden opgenomen in de portalen.

De standaard vaste en klapbare profielen zijn vervaardigd met behulp van de eigen matrijzen van POL Heteren. Ook de hulpprofielen komen uit dezelfde fabriek en worden getrokken uit onze eigen matrijzen. De profielen zijn al jaren in roulatie en zullen nog vele jaren beschikbaar blijven. Hierdoor is nalevering van profielen, hulpprofielen en complete opstellingen in dezelfde uitvoering geen enkel probleem. Ook zijn reparaties eenvoudig uit te voeren met de beschikbare componenten.

Toepassing van hulpprofielen en bevestigingsmateriaal

Met de RPG hulpprofielen is het mogelijk om bijvoorbeeld tekstplaten op te sluiten in ronde en vierkante RB profielen (vaste uitvoering). Er is een RPG profiel voor opsluiting van een tekstplaat aan één zijde (het RPG 37 profiel) en er is RPG profiel met dubbele sleuf voor het koppelen van twee tekstplaten. Met het RPG 50 profiel kunnen dus twee tekstpanelen ‘gestapeld’ boven elkaar worden geplaatst.

Het RPO 66 hulpprofiel kan gebruikt worden om twee aluminium sandwichplaten samen te brengen en op de kopse kanten te vergrendelen. In combinatie met een INDS 100D staander worden zo ovaalvormige borden gecreëerd die aan twee zijden een zichtvlak hebben.

Voor de P-Sign profielen van POL Heteren zijn ook verschillende bevestigingsmaterialen verkrijgbaar. Denk daarbij aan:

  • RS 10 slotje (verbinder tussen het vaste profiel en de een aluminium tekstpaneel)
  • RVS stelbout, zeskantmoer en volgringen (om tekstpanelen en tekstplaten te bevestigingen in klap profiel)
  • Afdekkapjes

Hoe duurzaam zijn de (hulp)profielen van POL Heteren?

Onze gepoedercoate aluminium staanders en hulpprofielen zijn Cradle to Cradle bronze gecertificeerd. Hiermee zijn onze profielen dus een duurzame en bewuste keuze! Na hun jarenlange gebruik kunnen de aluminium (hulp)profielen volledig worden gerecycled. Het aluminium is als het wordt gesmolten weer te gebruiken voor hoogwaardige andere toepassingen. Wilt u meer weten over de Cradle to Cradle certificering van onze P-sign profielen? In dit nieuwsitem leest u er meer over.

Bevestigingsmateriaal voor aluminium profielen kopen?

Bent u op zoek naar onderdelen om van aluminium P-Sign profielen portaalborden te maken? Koop deze onderdelen en bevestigingsmaterialen dan bij de bron! Met de unieke aluminium profielen, hulpprofielen en afdekkappen van POL Heteren maakt u de fraaiste reclame-uitingen of logoborden.

Vragen over onze bevestigingsmaterialen of hulpprofielen? Onze afdeling verkoop helpt u graag verder!