Snelheidsdisplays

Onze snelheidsdisplays leveren een aanzienlijke bijdrage in de bewustwording van de gereden snelheid. De output vormt een belangrijke informatiebron waarop verkeerskundigen en wegbeheerders hun beleid kunnen baseren. Wij bieden ook aanvullende diensten aan voor plaatsing, onderhoud en ondersteuning. Via onze Servicedienst kunnen snelheidsdisplays periodiek op locatie voor u worden opgehangen, verplaatst of uitgelezen. Ook voor (periodiek) onderhoud en reparatie kunt u bij ons terecht. Onze technishce dienst in Heteren heeft voor deze werkzaamheden speciaal opgeleide monteurs. 

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Snelheidsdisplay kopen

Wilt u een snelheidsdisplay kopen? Dit kan eenvoudig in de webshop van POL Heteren. Door ons eigen vervoer en hoge voorraad kunnen wij een snelle levering garanderen. De actuele levertijden zijn te vinden bij de gewenste producten. U kunt variëren in de LED kleur van de snelheidsdisplays, natuurlijk afhankelijk van de toepassing. Kies uit geel/rood, groen/rood of wit/rood. De LED kleur verandert wanneer de snelheid overschreden is.


Wij leveren zeer innovatieve snelheidsdisplays. De snelheidsdisplay, ook wel Snelheids Informatie Syteem (SID) genoemd, is verkrijgbaar in meerdere varianten. Allemaal te vinden onder de naam: POL V3000. Innovatieve technologie wordt hierbij gecombineerd met dagelijks gebruiksgemak. Lees de displays eenvoudig uit via USB, Bluetooth, GSM of via de Cloud. 

Digitaal snelheidsbord

Digitale snelheidsborden zijn de laatste jaren steeds vaker op de weg te vinden. Deze apparaten worden gebruikt om bestuurders te informeren over de huidige snelheidslimiet en om hen te waarschuwen wanneer ze deze overschrijden. Dit is een welkome aanvulling op de wegen en helpt de veiligheid voor alle weggebruikers te verbeteren.

Het gebruik van deze digitale borden kan bijzonder effectief zijn om snelheidsovertredingen te verminderen en het rijgedrag te verbeteren. Bovendien trekken digitale snelheidsborden, vanwege hun goede zichtbaarheid in vergelijking met standaard snelheidsborden, eerder de aandacht van automobilisten en herinneren ze hen aan de juiste snelheidslimiet voordat ze die bereiken.

Snelheidsdisplay van POL Heteren

De snelheidsdisplays van POL Heteren zijn verkrijgbaar met diverse soorten voedingen. Kies uit één of twee accu’s of een accu in combinatie met een zonnepaneel. De displays worden geleverd zonder montagebeugel. U kunt ook bij POL Heteren terecht voor de montagebeugel. Door de lichtheid en de compactheid van de displays zijn ze gemakkelijk te monteren. De snelheidsdisplays kunnen ook worden gemonteerd aan lichtmasten. Bekijk hiervoor onze lichtmasthouders

Advies over snelheidsdisplays

Voor meer advies over de verschillende soorten snelheidsdisplays of vragen over de montage kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag met al uw vragen en met een passend advies. Ook helpt ons team u met de plaatsing, verplaatsing of het uitlezen van de displays. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.