Blanco borden en tekstborden

Wilt u zelf aan de slag om een verkeersbord te maken? POL Heteren levert naast de officiele RVV verkeersborden ook halffabrikaten voor sign- en reclamebedrijven en beletteraars. De aluminium dubbel omgezette rand (DOR) borden zijn in verschillende RAL kleuren leverbaar, zowel zonder folie als met blanco retroreflecterende folie om zelf van tekst of logo te voorzien. Natuurlijk kunt u ook complete tekstborden bij ons bestellen. Door onze ruime voorraad zijn bijna alle blanco borden direct leverbaar. Bij POL Heteren vind je alles voor verkeer en veiligheid.

C2C gecertificeerd aluminium

Aluminium verkeersborden worden gemaakt van cradle to cradle (C2C) gecertificeerd aluminium. Dit houdt in dat de gebruikte grondstoffen zonder waardeverlies hergebruikt kunnen worden.

C2C gecertificeerd aluminium C2C gecertificeerd aluminium

Tekstbord maken

Wilt u een tekstbord maken? Dan bent u bij POL Heteren aan het juiste adres! De tekstborden kunt u eenvoudig zelf ontwerpen in onze tekstbord configurator. Deze configurator biedt u verschillende mogelijkheden om het tekstbord naar uw eigen voorkeur te ontwerpen. De tekstborden kunnen worden geplaatst langs wegen en straten. U kunt de borden eenvoudig monteren aan flespalen met behulp van onze klembeugels. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk alle opties in onze tekstbord configurator en maak uw eigen tekstbord.

Bord met tekst laten maken

Wilt u graag een bord met tekst laten maken? De tekstbord configurator van POL Heteren is hier de juiste oplossing voor. In deze 3d configurator kunt u uw ontworpen tekstbord live zien. Zo heeft u meteen een goed beeld van uw ontworpen tekstbord. U kunt de benodigde tekstregels op het bord selecteren.  Alle maten verkeersborden zijn in 6 kleuren verkrijgbaar. Er is dus altijd een uitvoering die bij uw toepassing past.

Tekstbord monteren

De tekstborden kunnen eenvoudig worden gemonteerd aan een flespaal. Met behulp van onze klembeugels kunt u de tekstborden aan de flespalen monteren. De tekstborden kunnen ook worden opgehangen zonder een flespaal. Wanneer u het tekstbord wilt gebruiken voor decoratieve doeleinden, dan is een flespaal niet altijd nodig. Met behulp van schroeven, haakjes of muuroren kunt u de borden gemakkelijk aan een muur bevestigen.

Advies over tekstborden maken

Wilt u graag advies over tekstborden? Bij POL Heteren helpen wij u graag verder met uw vragen. Wij helpen u ook met advies over de juiste montage van de tekstborden. Neem contact met ons op en wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan.