Borden zonder folie

Hier vindt u ons actuele assortiment aluminium verkeersborden zonder folie. Alle blanco verkeersborden hebben een dubbel omgezette rand (DOR) en zijn voorzien van de wettelijk vereiste CE-markering. Het beeldvlak en de rand zijn door middel van 'coil coating' van een RAL kleur voorzien. Aan de grijze achterzijde zijn positioneringsgaten voor de klembeugels aangebracht. Het basismateriaal is cradle to cradle gecertificeerd aluminium.

Producten 1-12 van 356

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 356

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

C2C gecertificeerd aluminium

Aluminium verkeersborden worden gemaakt van cradle to cradle (C2C) gecertificeerd aluminium. Dit houdt in dat de gebruikte grondstoffen zonder waardeverlies hergebruikt kunnen worden.

C2C gecertificeerd aluminium C2C gecertificeerd aluminium

Wat is coil coating?

Voor de productie van blanco verkeersborden wordt gebruik gemaakt van een voorgelakte plaat. Hierbij wordt een modern coatingsproces toegepast, genaamd ‘coil coating’. Tijdens dit proces wordt het aluminium vanaf een rol door een installatie met ovens geleid, waarbij diverse stadia van voorbehandelen en lakken worden doorlopen.

De voordelen van coil coating

Voorgelakt aluminium met coil coating heeft doorslaggevende voordelen. De laklaag wordt gelijkmatig aangebracht en kan daardoor dunner zijn, waardoor er minder verf nodig is. Ondanks dat gaat de coating langer mee, is deze beter bestand tegen weersinvloeden en blijft deze langer mooi. U herkent deze blanco verkeersborden aan de gekleurde rand aan de achterzijde van het verkeersbord. Dit geeft de kracht van deze lakbehandeling aan. De lak blijft volledig intact, ook nadat de plaat is omgezet.

Coil coating; Een duurzame oplossing

Coil coating is niet alleen de best beschikbare technologie voor het aanbrengen van lak op aluminium, maar ook de meest milieuvriendelijke. Coil coating helpt milieuproblemen, zoals de uitstoot van vluchtige organische componenten (VOC), het intensieve gebruik van chemicaliën, water en energie en het verwijderen van afval tot een minimum te beperken. Een zeer duurzaam proces, dat voortdurend wordt verbeterd.

Blanco verkeersborden kopen

Blanco verkeersborden kopen? POL Heteren heeft een ruim aanbod aan blanco verkeersborden. De borden kunnen worden geplakt met een sticker naar keuze. U heeft de keuze uit diverse kleuren borden waaronder: verkeersblauw, verkeersrood, verkeerswit en vele andere kleuren. Ook zijn de verkeersborden verkrijgbaar in diverse formaten. Voor iedere toepassing vindt u bij POL Heteren het juiste blanco verkeersbord.

Maatwerkadvies over blanco verkeersborden

Heeft u vragen over onze blanco verkeersborden of wilt u advies over de montage van de borden? Bij POL Heteren helpen wij u graag met al uw vragen. Wij geven ook advies over de plaatsing van de verkeersborden. De plaatsing kunnen wij ook voor u uit handen nemen. Neem contact op met ons op en dan staan wij u zo spoedig mogelijk te woord.