X-Last® flexibele fietspadpalen

 

Fietspadpalen zijn belangrijk om ongewenst verkeer te voorkomen op fietspaden. Het is belangrijk dat de fietspadpalen genoeg opvallen om mogelijke ongelukken te voorkomen. Ook is het van belang dat het materiaal van de fietspadpalen geschikt is om zo min mogelijk letsel te veroorzaken. Ongeluk zit in een klein hoekje en zeker op fietspaden wanneer het donker is. Ook bij grote groepen fietsers kan het snel fout gaan en kunnen de fietspalen voor ongelukken zorgen. POL Heteren heeft de ideale oplossing hiervoor: flexibele fietspadpalen. Benieuwd naar alle flexibele fietspadpalen? Bekijk hieronder het hele assortiment.

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Paaltjes voor een fietspad

POL Hetren biedt diverse paaltjes voor fietspaden aan. De fietspalen zijn erg flexibel en hebben een hoge buigweerstand. Het flexibele karakter zorgt voor zo min mogelijk letsel en schade bij ongelukken. Dit is veiliger voor het verkeer, maar ook zeker voordelig voor de fietspalen. Scheve en beschadigde fietspalen zijn verleden tijd dankzij deze flexibele fietspadpalen. De felle en reflecterende kleuren op de paaltjes zorgen ervoor dat ze goed opvallen, ook in de nacht. Ook hebben de palen een afgeronde kop waardoor het stuur van een fiets minder makkelijk  blijft haken.


Fietspadpalen van X-Last

De flexibele fietspadpalen van X-Last zijn van hoogwaardige kwaliteit en ontworpen op basis van de richtlijnen van het CROW-Fietsberaad. Ze zijn gemaakt van een speciaal ontwikkeld polyurethaan en hebben hierdoor unieke producteigenschappen. De fietspalen zijn erg flexibel en hebben daarbij ook een hoge buigweerstand. Onderzoek heeft aangetoond dat er een veel lager risico op lichamelijk letsel is in vergelijking met een traditionele fietspalen. Bent u toch op zoek naar andere afzetpalen? Bekijk dan alle afzetpalen van POL Heteren.

Advies over plaatsing fietspalen


Heeft u vragen over onze flexibele fietspadpalen of heeft u advies van specialisten nodig over het goed en veilig afsluiten van fietspaden? Bij POL Heteren helpen wij u graag. Neem gerust contact op met ons zodat we samen kunnen zoeken naar een gepaste oplossing of product.